Miesten Korisliigassa kierroksen voittajia olivat Korihait, Bisons Loimaa, Kataja Basket, Salon Vilpas ja Kauhajoki.

Uudella vahvistuksella vastikään kasvanut Korihait nappasi kauden toisen voittonsa väännettyään kalkkiviivoille asti Tampereen Pyrinnön kanssa. Kotikentällään pelannut Korihait sai sarjapisteensä ottelulukemien 88–81 turvin.

Voittajien kovin pistenikkari ottelussa oli Mitchell Smith 26:lla. Pistesaaliinsa lisäksi Smith keräsi tilastoihinsa myös kymmenen levypalloa ja kolme riistoa. Uusi vahvistus Jarett Croff puolestaan taiteili taululle 20 pistettä ja neljä koriin johtavaa syöttöä.

Pyrinnön paras pistemies ottelussa oli Ike Smith 21:llä. Osku Heinonen säesti 16:lla.

Onnistumisia nähtiin myös kahdelta muulta miesten Korisliigan sarjataulukossa playoff-viivan alapuolelle jumiutuneelta joukkueelta. Loimaa Bisons sai omasta pelistään kauden neljännen voittonsa kukistaessaan Lahti Basketballin 88–75.

Voittajajoukkueen tilastohirmuna nähtiin Zach Thomas, joka merkkautti 29 pistettä, kymmenen levypalloa ja tehokkuuslukeman 37.

Lahden puolella sen sijaan monipuolisimmalla rivillä loisti Antonio Ballard, joka keräsi 16 pistettä, 13 levypalloa, kolme syöttöä ja vastapainoksi peräti seitsemän menetystä. Isoin pistesaldo, 17, nähtiin silti Zackery Bryantilta.

Myös yhdeksättä sijaa pitävä Kataja Basket onnistui. Kataja sai kuudennen voittonsa kaataessaan vierasmatkallaan BC Nokian. Ottelu kamppailtiin kalkkiviivoille asti, mutta lopulta Nokia taipui 73–75.

Katajan korijuhlia johti Christopher McKnight, joka keräsi tilastokorttiin 20 pistettä ja kymmenen levypalloa. Niko Mattila esiintyi vakuuttavasti 15 pisteellä.

Nokian pistehirmu oli Steven Haney 20:llä. Arnaldo Torolle merkittiin pisteitä vain yhdeksän mutta levypalloja jälleen hurjat 17.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Kauhajoki pönkitti asemaansa Korisliigan kärkisijalla jälleen voitolla. Tämäniltaiset pisteet olivat vieläpä erittäin tärkeät, sillä niiden avulla Kauhajoki sai työnnettyä kyynärän verran taaemmas kolmannella sijalla niskaan hönkivän Kouvot. Kotikentällään pelannut Kouvot tosin taipui tiukassa väännössä vain neljällä pisteellä, 75–79.

Voittajien sankarisuorituksen antoi Simeon Carter, jolle merkittiin 22 pistettä ja 11 levypalloa. Vahvasti edusti myös Henri Kantonen, joka keräsi yhdeksän levypalloa ja jakoi viisi syöttöä, vaikka jäikin pisteissä vain viiteen.

Kouvojen kovimmat pistesaldot – 17 per pelaaja – nähtiin Makuach Maluachilta ja Amir Hintonilta.

Hallitseva mestari Salon Vilpaskin otti illan pelissä pisteitä voittamalla ottelunsa Lapualla. Isännän roolissa pelannut Kobrat kärsi tappion luvuin 88–104.

Vilppaan sentteri Jeremiah Woodin pelivire ei jättänyt tälläkään kertaa arvailujen varaa. Aivan kuten Suomen Cup -puolivälierässäkin, mies tilastoi jälleen triplatuplan – tällä kertaa 14 pisteellä, kymmenellä levypallolla ja 12 syötöllä. Pisteissä nokitti Marcus Lovett Jr, joka sai niitä aikaan 23.

Kobrien tähdet olivat Andre Wesson Jr. 26 pisteellä ja Stokley Chaffee Jr. 22 pisteellä ja kuudella levypallolla.