Naisten Korisliigassa pelattiin toiseksi viimeinen pelipäivä ennen joulutaukoa. Voittoihin ylsivät Catz, Honka, PeKa ja ToPo.

Tapiolan Honka sai vieraakseen Forssan Alun. Espoolaisjoukkue oli ottelussa tyly emäntä ja nappasi ottelusta voiton.

Kotijoukkue oli parempi avauspuolikkaalla. Espoolaiset olivat terävämpiä niin hyökkäys kuin puolustuspäässä ja se kasvatti eroa tasaiseen tahtiin. Puoliajalla tilanne oli 46-30.

Kolmas jakso oli pisteiden valossa ottelun tasaisin. Honka kuitenkin varmisti voiton viemällä päätösjakson selvästi. Sarjapisteet jäivät Espooseen 90-64.

Elsa Lemmilä teki ottelussa tupla-tuplan 26 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Carmen Tyson-Thomas pussitti 19 pistettä ja keräsi hurjat 20 levypalloa.

Kotkassa pelattiin Kymenlaakson derby, jossa PeKa kohtasi Kouvottaret. Kotijoukkue nousi päätösjaksolla voittoon 68-64.

Avausjaksolla molempien joukkueiden hyökkäyspeli toimi hienosti. Kotijoukkue karkasi tauolle kuuden pisteen johdossa.

Toisella jaksolla Kouvottaret sai puolustuksensa toimimaan ja piti vastustajansa seitsemässä pisteessä. Puoliajalle mentäessä kotijoukkueen johto oli kaventunut pisteeseen.

Kolmannella jaksolla Kouvottaret oli edelleen hieman kotijoukkuetta edellä ja nousi ottelussa kuskin paikalle. Päätösjaksolle lähdettiin vieraitten johtaessa 51-48.

PeKa vei kuitenkin päätösjakson nimiinsä. Ratkaisu nähtiin vasta viimeisellä minuutilla. Roosa Lehtoranta heitti vapaaheittoviivalta ottelun päätöslukemiksi 68-64.

Naomi Davenport teki ottelussa 19 pistettä ja nappasi 19 levypalloa. Inga Orekhova keräsi tilastorivikseen 21 pistettä, seitsemän levypalloa ja kuusi koriin johtanutta syöttöä. Sarah Toeaina teki Kouvottarille 19 pistettä ja kaapi seitsemän levypalloa.

Tampereella pelattiin peräpään kamppailu, jossa Catz matkasi Pyrinnön vieraaksi. Catz haki tärkeän vierasvoiton 82-68.

Lappeenrantalaisryhmä aloitti ottelun vahvasti. Joukkue heitti hienosti ja karkasi ensimmäiselle tauolle johdossa 26-16.

Toisella jaksolla osat vaihtuivat ja oli puolestaan Pyrinnön vuoro esittää onnistumisia hyökkäyspäässä. Sen ansiosta kotijoukkue johti puoliajalla 41-38.

Puoliajan jälkeen vierasjoukkue otti jälleen komennon itselleen. Johtoasema vaihtui jälleen ja Catz pääsi päätösjaksolle kuuden pisteen etumatkalta.

Vieraat pelasivat vahvan päätösjakson. Sen ansiosta vieraspisteet matkasivat Lappeenrantaan 82-68.

Seairra Barret urakoi 23 pisteen ja kymmenen levypallon arvoisesti. Ottelun hahmo oli kuitenkin vierasjoukkueen kapteeni Elena Melto, joka pussitti 25 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Pyrinnön Anni Jämsälle merkittiin 14 pistettä ja kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

Illan neljännessä ottelussa pääkaupunkiseudulla ToPo emännöi EBT:tä. ToPo vei pisteet 73-65.

Avauspuoliaika oli pitkään todella tasainen. Kotijoukkue onnistui kuitenkin hieman paremmin oman pelisuunnitelmansa toteuttamisessa ja pääsi puoliajalle johdossa 36-28.

Kolmas jakso oli tasainen. EBT onnistui kaventamaan eron kuuteen pisteeseen.

Päätösjaksolla vieraat pysyivät ToPo:n kannassa, mutta eivät onnistuneet nousemaan voittoon asti. ToPo vei ottelun 73-65.

Erika Davenport upotti 20 pistettä ja keräsi 16 levypalloa. Gabriela Bronson säesti 21 pisteellä. Alyesha Lovett teki espoolaisille 24 pistettä ja nappasi 13 levypalloa.