Shawn Hopkins päätti vuotensa tyylillä täräyttämällä Islannissa komean tupla-tuplan. Tuomas ja Joonas Iisalon Baskets Bonn lähtee uuteen vuoteen yhdeksän ottelun voittoputkessa ja Bundesliigan kärkipaikalta.

Shawn Hopkins merkkautti kovan 25 pisteen ja 10 levypallon tupla-tuplan, kun Stjarnan otti tärkeän 117-113 (57-62)-voiton Breidablikista. Hopkins koristeli tilastojaan myös kolmella syötöllä ja riistolla. Voitolla Stjarnan paranteli tilannettaan ollen nyt viidessä voitossa ja viidessä tappiossa.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Erik ja Alex Murphyn Fukushima Firebonds hävisi Fighting Eagles Nagoyalle niukasti 75-79 (39-38). Molemmat veljekset kirjauttivat kuusi pistettä ja Erik tilastoi lisäksi 12 levypalloa ja kolme syöttöä. Alex sai tilastorivinsä täytteeksi myös kaksi levypalloa ja kolme syöttöä. Firebonds on lohkossaan neljäntenä.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Aapeli Alasen ja St. Pöltenin kahdeksan ottelun voittoputki katkesi kärkiottelussa Wieniä vastaan 68-76 (31-36)-tappiolla. Alanen merkkautti 13 pistettä, kuusi levypalloa, kaksi riistoa ja torjunnan. St. Pölten lähtee ensi vuoteen toiselta sijalta.
Ottelutilastot

Aleksi Koskinen on Swans Gmundenin vetovastuussa Anton Mirolybovin ollessa sairauslomalla ja Swans liihotti komeaan 93-59 (39-33)-voittoon DC Timberwolvesista. Swans on jaetulla kolmannella sijalla.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn päätti vuotensa komeasti ottamalla yhdeksännen peräkkäisen voittonsa Löwen Braunschweigin kaaduttua 89-83 (53-40). Bonn lähtee uuteen vuoteen sarjan piikkipaikalta.
Ottelutilastot