Kouvottaret ja ToPo voittoihin

Naisten Korisliigassa palattiin tositoimiin kahdella otellulla. Voitokkaasti paluun tekivät Kouvottaret ja ToPo.

Kouvottaret sai vieraakseen sarjassa viimeisellä sijalla olevan Tampereen Pyrinnön. Kouvolalaisryhmä oli ottelussa vahvempi ja vei pisteet 79-69. Vieraat aloittivat ottelun vahvemmin. Joukkueen hyökkäyspeli oli kunnossa avauspuolikkaalla. Pyrintö johtikin ottelua puolivälissä 45-39.

Kotijoukkue sai erityisesti puolustuspelaamiseen ryhdikkyyttä tauon aikana. Pukuhuoneesta tuli sisuuntunut ryhmä. Se vei jakson 17-9 ja päätösjaksolle lähdettiin Kouvottarien kahden pisteen johdossa. Päätösjaksolla kotijoukkue piti huolen siitä, että sarjapisteet jäivät Kouvolaan. Voitto kirjattiin lopulta pistein 79-69.

Sarah Toeaina kirjautti tupla-tuplan 23 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Myös Rashida Timbilla oli iskussa. Hän teki 21 pistettä, keräsi 11 levypalloa ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Anni Jämsä teki Pyrinnölle 27 pistettä ja osui viisi kertaa kolmen pisteen viivan takaa.

ToPo jälleen HBA:ta parempi

ToPo ja HBA kohtasivat Munkkiniemessä toisen kerran lyhyen ajan sisään. Kotijoukkue oli Suomen Cupin välierän tapaan jälleen vahvempi ja vei sarjapisteet 85-69.

Vieraat aloittivat ottelun ryminällä. Avausjakso merkittiin Märskylle 28-12. Toiselle jaksolle joukkueiden roolit vaihtuivat. ToPo sai puolustuksensa toimimaan ja se kiri jakson aikana vieraiden ohi. Puoliajalla kotijoukkue johti neljällä pisteellä.

Torpan pojat kasvatti johtoaan toisella puoliajalla. Joukkue oli parempi molemmilla jaksoilla ja nappasi sarjapisteet 85-69.

Taru Tuukkanen kasasi tupla-tuplan 25 pisteellä ja 11 levypallolla. Erika Davenport teki 16 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. Saana Kujala teki Märskylle 14 pistettä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.