NBA:n konkariosastoon kuuluva DeMarcus Cousins on löytänyt itselleen jälleen uuden seuran. Cousins on tehnyt lyhytaikaisen sopimuksen Denver Nuggetsin kanssa.

Denver on tehnyt kymmenen päivän sopimuksen Cousinsin kanssa. Cousins pelasi alkukauden Milwaukeessa, mutta hänet vapautettiin sopimuksesta pari viikkoa sitten.

Cousins aloitti NBA-uransa Sacramentossa, jossa hän vietti ensimmäiset 6,5 kautta, jonka jälkeen hän pelasi New Orleansissa 1,5 kautta ja yhden kauden Golden Statessa. Sen jälkeen hän teki Lakersin kanssa sopimuksen, mutta loukkasi polvensa ennen kauden alkua ja joutui jättämään koko kauden väliin.

Palattuaan loukkaantumisen jälkeen tositoimiin hän pelasi viime kaudella Houstonissa ja Clippersissä ennen kuin teki tällä kaudella sopimuksen Milwaukeen kanssa. Nyt hän siirtyy jo neljänteen joukkueeseensa kahden viime kauden aikana.