Suomalaisvalmentajalle hieno kunnianosoitus Saksassa

© Kuva: Getty Images

Topias Palmi upotti tärkeät pisteet Hubo Limburgin selviytyessä Belgian cupissa neljän parhaan joukkoon. Alex Murphy oli johdattamassa Fukushima Firebondsia viikonlopun toiseen voittoon.

Belgian cupissa Topias Palmin Hubo Limburg eteni neljän parhaan joukkoon voittamalla Leuven Bearsin yhteistuloksella 147-139. Limburg pystyi pitämään ensimmäisessä osaottelussa hankkimansa 19 pisteen etumatkan, mutta tilanne meni tiukaksi, sillä Bears voitti toisen osaottelun 72-61 (46-25). Palmi oli isossa roolissa heittämällä kaksi tärkeää kolmen pisteen heittoa päätösneljänneksen loppuhetkillä keräten kuusi pistettä ja pitämällä Limburgin yhteistuloksissa edellä. Hän nappasi myös kaksi levypalloa ja riisti kertaalleen. Limburg saa välierässä vastaansa Okapi Aalstin.
Ottelutilastot

Mikael Jantusen Oostende otti tiukan otteen jatkopaikasta voittamalla ensimmäisessä osaottelussa Mons-Hainautin selvästi 96-58 (43-31). Jantunen oli tehokkaana tilastoiden 20 minuutissa 11 pistettä, kuusi levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot

Japanin B2-liigassa Fukushima Firebonds esitti huiman loppukirin nousemalla 81-73 (71-71, 32-30)-jatkoaikavoittoon Koshigaya Alphasia vastaan. Firebonds oli vielä varsinaisella peliajalla seitsemällä pisteellä tappiolla vajaat pari minuuttia ennen loppua, mutta nousi tasapeliin pakottaen ottelun jatkoajalle. Jatkoajan Firebonds kuittasi nimiinsä 10-2 ja pääsi juhlimaan viikonlopun toista voittoa Alphasista. Alex Murphy oli vireessä heittämällä 21 pistettä ja ottamalla seitsemän levypalloa, antamalla syötön ja torjumalla peräti kolmasti. Erik Murphy sai tilastorivilleen kuusi pistettä, neljä levypallon, syötön ja torjunnan. Firebonds on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn palasi voittojen tielle voitettuaan Bambergin 95-81 (52-39). Bonn on sarjassa toisena.

Bundesliiga järjesti myös sosiaalisessa mediassa äänestyksen kauden ensimmäisen puolikkaan parhaasta valmentajasta. Fanit äänestivät Iisalon alkukauden parhaaksi valmentajaksi selkeällä äänierolla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Teneriffa koki kirvelevän 86-88 (37-42)-tappion Murcian vieraana. Sasu Salin heitti hyvällä prosentilla 13 pistettä ja nappasi lisäksi kolme levypalloa. Teneriffa putosi sarjassa yhdeksänneksi.
Ottelutilastot

Romanian liigassa Pitesti otti selvän 95-73 (53-28)-voiton Timisoarasta. Ilari Seppälä kasasi seitsemän pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston. Pitesti on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.