KTP-Basket julkaisi tukun sopimuksia, kun mm. amerikkalaispelaaja Urald King teki vuoden jatkosopimuksen. Lisäksi nimen sopimuspaperiin laittoivat joukkueen kapteeni Topias Kuukkanen, sekä KTP:n junioriorganisaatiosta Niko Mykrä 2 vuoden sopimuksilla.

Joukkueen sfattissa jatkaa myös tuttuja miehiä, kun monivuotinen joukkueenjohtaja Heimo ”Hemppa” Heinonen ja ensimmäistä vuotta huoltajan hommia paiskinut Antti Silvonen tekivät ensi kautta koskevat jatkosopimukset.

– King on pelannut hyvän ja nousujohteisen kauden. Alla oli pelaamaton kausi ja se näkyi alkukaudesta. Hän on urheilullinen ja monipuolinen 4-paikan pelaaja, joka pystyy puolustamaan usean eri pelipaikan pelaajia, avaa päävalmentaja Roope Mäkelä sopimuksen taustoja KTP:n sivuilla.

– Lisäksi King on osoittautunut erinomaiseksi joukkuepelaajaksi positiivisuudellaan ja hyvällä harjoitteluasenteellaan, lisäsi Mäkelä vielä Kingistä.

King avasi myös itse aikaista sopimuksen tekoaan.

– Olen viihtynyt Kotkassa todella hyvin. Seura, pelaajat, fanit ovat ottaneet minut hienosti vastaan.

Alkukaudesta minulla oli ongelmia jalkojen kanssa, mutta nyt kroppa on kunnossa ja pystyn mielestäni auttamaan joukkuetta myös paremmin.

Myös kapteeni Kuukkanen kirjoitti sopimuksen hyvillä mielin.

– Seura on hoitanut velvoitteensa moitteetta ja hyvältähän se tuntui, kun jo tässä vaiheessa oli heidän puoleltaan halukkuutta jatkosopimukseen. Oma pelaaminen on mennyt mielestäni koko ajan eteenpäin ja valmennukseltakin on luottoa tullut koko ajan enemmän, joten aika luonnollinen vaihtoehto tämä oli, kiteytti tyytyväinen Kuukkanen.

– Topilla on alla hyvä kausi ja hän kantanut kapteeninkin roolia esimerkillisesti niin kentällä, kuin kentän ulkopuolellakin, summasi Mäkelä.

Niko Mykrä on kuluvalla harjoitellut joukkueen ringissä, joten aivan uuteen ympäristöön uusin tulokas ei astu. Kotkalaiskasvatti on pelannut tällä kaudella KTP:ssä U19 1 divisioonaa.

– Lähtökohtaisesti Nikon pääpelipaikka tulee olemaan divarissa, mutta kausi sen sitten näyttää, Mäkelä totesi.

Puheenjohtaja Jyrki Lindström oli luonnollisesti tyytyväinen kaikkiin sopimuksiin.

– Nyt saatiin useampi pala kerrallaan pakettiin, tuli jatkuvuutta ja uuttakin, kertoi Lindström.