Alex ja Erik Murphy tekivät hurjaa jälkeä, kun molemmat rikkoivat viikonlopun otteluissa 30 pisteen rajan ja Erik taiteli vielä tripla-tuplan. Ilouutisia kantautui myös Latviasta, kun Alexander Madsen on toipunut loukkaantumisestaan ja palasi parketeille.

Murphyn veljekset viettivät kahden voiton viikonloppua, kun Fukushima Firebonds voitti Rizing Zephyr Fukuokan joukkueiden molemmissa kohtaamisissa.

Ensimmäisessä ottelussa veljekset antoivat esimakua siitä mitä tuleman pitää, kun Erik merkkautti 27 pisteen ja 12 levypallon tupla-tuplan sekä lisäksi viisi syöttöä, riiston ja torjunnan. Alex ei jäänyt juuri huonommaksi 26 pisteen, 13 levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. Firebonds voitti ottelun 98-78 (52-43).
Ottelutilastot

Toisessa pelissä jälki oli vielä tuhoisampaa Alexin heiluttaessa tahtipuikkoa 37 pisteellä, 12 levypallolla ja viidellä syötöllä. Hänen teholukunsa oli posketon 51. Erik sai upean tripla-tuplan 32 pisteen, 11 levypallon, 10 syötön ja kahden torjunnan saldolla. Hänen teholuvukseen merkittiin huima 42. Firebondsin voittolukemat olivat tällä kertaa 107-88 (52-39). Firebonds on lohkossaan toisena.
Ottelutilastot

Alexander Madsen teki reilun parin kuukauden tauon jälkeen paluun tositoimiin VEF Riian voittaessa Liepajan 102-71 (46-28). Madsenille merkittiin paluuottelussaan viisi pistettä, neljä levypalloa syöttö ja riisto. Voitto oli VEF:lle 14. peräkkäinen ja se on sarjan kärjessä.

– 2,5 kuukautta on suht pitkä aika, mutta kiva päästä takaisin kehiin. Tekemistä on vielä, ja toivottavasti ehtii hyvään kuntoon ennen maajoukkueikkunaa, Madsen mietti ottelun jälkeen.
Ottelutilastot

Sasu Salinin käsi oli taas tarkkana hänen heittäessään 12 pistettä Teneriffan voittaessa Murcian 87-71 (38-29). Salin nappasi myös kolme levypalloa ja ruokki kerran joukkuekaverinsa korintekoon. Teneriffa on tiukassa sarjassa kuudentena. Emir Sulejmanovic oli niin ikään pelipäällä 13 pisteen, seitsemän levypallon ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Manresan voittoputki katkesi 82-89 (40-39)-tappioon Bilbao Basketille. Elias Valtonen kasasi kolme pistettä, kolme levypalloa ja torjunnan. Manresa jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Topias Palmi pääsi juhlimaan viikonloppuna Belgian cupin finaalipaikkaa, kun Hubo Limburg voitti Okapi Aalstin yhteispistein 154-148.

Limburg joutui tiukkaan paikkaan hävittyään kotikentällään ensimmäisen osaottelun 70-72 (33-38). Palmi oli hyvässä vedossa 13 pisteen ja kahden levypallon saldolla.
Ottelutilastot

Toisessa osaottelussa Limburgin tilanne näytti vaikealta, kun Aalst johti jo kahdeksalla pisteellä. Toisella puoliajalla Limburg kuitenkin kiri 84-76 (30-32)-voittoon. Palmille tilastoitiin kaksi pistettä ja riisto. Finaalissa Limburg kohtaa joko Mikael Jantusen Oostenden tai Antwerpen Giantsin.
Ottelutilastot

Hollannin liigassa Edon Maxhuni johdatti Heroes Den Boschin jälleen voittoon 17 pisteen, levypallon ja kahdeksan syötön saaliilla Heroesin voitettua Landstede Hammersin 87-70 (38-31). Heroes jatkaa sarjan kärjessä.
Ottelutilastot

Ranskan liigassa Lassi Tuovin komentaman Strasbourgin loppukiri ei riittänyt ASVEL Lyon-Villeurbannea vastaan, vaan Strasbourg taipui vieraskentällä 81-86 (37-47). Luukas Vaara oli Strasbourgin kokoonpanossa, muttei saanut minuutteja. Strasbourg pitää hallussaan kahdeksatta sijaa.
Ottelutilastot

NM1:ssä Daniel Dolenc pääsi juhlimaan 73-58-voittoa Rennesistä. Dolenc auttoi joukkuettaan 12 pisteen, seitsemän levypallon ja viiden syötön saldolla. Les Sables on nyt seitsemäntenä.
Ottelutilastot

Tuomas ja Joonas Iisalon valmentama Baskets Bonn hävisi kotonaan ALBA Berliinille 77-89 (43-51). Bonn on sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Saksan ProA:ssa Tigers Tübingen palasi pelikentille koronatauon jälkeen, mutta taipui Panthers Schwenningenin vieraana 82-91 (43-39). Aiemmin viikolla jatkosopimuksen tehnyt Aatu Kivimäki heitti 10 pistettä, nappasi levypallon ja riisti kahdesti. Tigers jatkaa sarjassa kolmantena.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Shawn Hopkinsin Stjarnan pääsi juhlimaan selvää 112-84 (61-35)-voittoa Thor Akureyristä. Hopkinsille merkittiin kahdeksan pistettä, viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Stjarnan on nyt kuudentena.
Ottelutilastot

Itävallan cupissa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi GGMT Viennan vieraana 77-83 (36-40).
Ottelutilastot