Awak Kuier oli jälleen loistovireessä Italian liigassa ja Helmi Tulonen sekä Anni Jämsä olivat niin ikään Italian kentillä kovassa iskussa.

Awak Kuier oli hurjana 27 pisteen ja yhdeksän levypallon saldolla, kun Ragusa voitti Empolin selvästi 86-66 (40-42). Kuierille merkittiin myös neljä syöttöä, riisto ja kaksi torjuntaa. Ragusa on viidentenä.
Ottelutilastot

Helmi Tulonen hurjasteli 24 pisteen ja 16 levypallon tupla-tuplan, kun Carugate otti Serie A2:ssa tärkeän 74-70 (43-32)-voiton Castelnuovo Scriviasta. Tuloselle merkittiin lisäksi kolme torjuntaa ja riisto. Voitolla Carugate nousi kahdeksanneksi.
Ottelutilastot

Anni Jämsä oli Teen Basket Torinon parhaimmistoa, mutta sekään ei riittänyt, kun Torino hävisi kotikentällään Alpolle 70-81 (35-51). Jämsä pussitti 19 pistettä lisäten tilastoihinsa myös kolme levypalloa, kuusi syöttöä ja riiston. Torino on voitoitta viimeisenä.
Ottelutilastot

Ebba Pekonen heitti kaksi pistettä, otti levypallon, ruokki joukkuekaveriaan kahdella korilla ja riisti kertaalleen, mutta Maresme hävisi Real Canoen vieraana 68-75 (34-35). Maresme on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Silja Viita kunnostautui erityisesti levypalloissa napaten käsiinsä 12 irtopalloa, mutta IK Eos Lund hävisi kotonaan niukasti Alvikille 68-70 (34-29). Pisteitä Viidalle kertyi kolme sekä yksi syöttö ja torjunta. IK Eos on sarjassa kahdeksantena.
Ottelutilastot