Tapiolan Honka ja Lappeenrannan Catz aloittivat jatkosarjaurakkansa Espoossa. Vierasjoukkue pelasi vahvasti ja haki voiton 71-62.

Lappeenrantalaisryhmä aloitti ottelun vahvasti. Se esitti hienoja otteita erityisesti puolustuspäässä ja pääsi avaustauolle sen ansiosta johdossa 17-10.

Toisella jaksolla molemmilta joukkueilta nähtiin onnistumisia. Puoliajalla vierasjohto oli edelleen seitsemän pistettä.

Honka tuli pukusuojista pirteämmin. Se ei kuitenkaan onnistunut ottamaan johtoasemaa itselleen. Viimeiselle jaksolle lähdettiin vieraiden johtaessa 51-47.

Catz osoitti päätösjaksolla rautaisia hermoja. Se vei jakson viidellä pisteellä ja vei sarjapisteet mukanaan 71-62.

Elena Melto teki ottelussa tupla-tuplan 15 pisteellä ja 13 levypallolla. Lotta Hämäläinen teki kahdeksan pistettä ja jakoi kymmenen koriin johtanutta syöttöä. Honka oli amerikkalaisvahvistuksiensa varassa. Desiree Ramos upotti 25 pistettä ja Carmen Tyson-Thomas teki 21 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa.