Molemmissa jatkosarjoissa pelattiin kaksi ottelua. Ylemmässä jatkosarjassa voitot merkittiin PeKa:lle ja HBA:lle. Alemman jatkosarjan puolella voittoihin ylsivät Catz ja FoA.

Lappeenrannan Catz matkasi alemman jatkosarjan ottelussa Pyrinnön vieraaksi. Catz selvisi ottelusta voittajana 74-49.

Avauspuolikkaalla Catz oli ottelussa niskan päällä ja vei molemmat jaksot nimiinsä. Lappeenrantalaisryhmä teki kotijoukkueen hyökkäyspelaamisen hankalaksi ja pääsi puoliajalle johdossa 35-23.

Vierasjoukkue kasvatti johtoaan kolmannella jaksolla. Se pääsi päätösjaksolle 23 pisteen etumatkalta. Pyrintö ei kyennyt enää nousemaan taistelemaan voitosta. Catz nappasi sarjapisteet 74-49.

Barret oli lähellä tripla-tuplaa. Hänelle merkittiin 18 pistettä, 11 levypalloa ja seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Elena Melto pussitti 17 pistettä ja napsi seitsemän levypalloa. Anni Nurminen teki Pyrinnölle 11 pistettä.

Kouvottaret emännöi ylemmässä jatkosarjassa Kotkan Peli-Karhuja. PeKa jatkoi hyvää virettään, kun se vei derbyn nimiinsä 75-58.

Ottelun avauspuolikalla nähtiin tasaista koripalloa. Molemmat joukkueet onnistuivat voittamaan yhden jakson. PeKa pääsi puoliajalle kolmen pisteen johdossa.

Myös kolmannella jaksolla sama meno jatkui eikä kumpikaan joukkue päässyt karkaamaan. Viimeiselle tauolle mentiin jännittävästä tilanteesta, kun vieraat johtivat 51-47.

Kotkalaiset ratkaisivat voiton pelaamalla vahvan päätösjakson. Joukkue jatkoi voittoputkeaan, kun se voitti 75-58.

Naomi Davenport kasasi tupla-tuplan. Hän upotti 20 pistettä ja keräsi kymmenen levypalloa. Linda-Lotta Lehtoranta pussitti 18 pistettä ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Sarah Toeaina teki Kouvottarille 21 pistettä ja nappasi 11 levypalloa.

Ylemmässä jatkosarjassa HBA-Märsky teki pitkän vieraspelireissun, kun se matkasi Vimpelin Vedon vieraaksi. Joukkue toi sarjapisteet mukanaan Helsinkiin, kun se voitti 98-59.

Helsinkiläisryhmä aloitti ottelun ryminällä. Se karkasi jo avausjakson aikana omille teilleen. Tauolla se johti ottelua 29-12.

Toisella jaksolla peli muuttui tasaisemmaksi, mutta Vimpeli ei onnistunut kaventamaan eroa. Puoliajalla vierasjohto oli 19 pistettä.

HBA pelasi myös ottelun toisella puolikkaalla vahvasti ja piti huolen siitä, että Vimpeli ei päässyt uhkaamaan sen voittoa. Se kasvatti johtoaan molemmilla jaksoilla ja voitti ottelun lopulta murskaavalla erolla 98-59.

Saana Kujala keräsi tilastoihinsa tupla-tuplan. Hän upotti 23 pistettä ja keräsi 11 levypalloa. Myös Elina Aarnisalo pussitti 23 pistettä. Kym Royster teki joukkueelleen 24 pistettä ja otti 15 levypalloa. Hän jäi kuitenkin turhan yksinäiseksi.

Päivän myöhäisin ottelu pelattiin Forssassa, kun Honka matkasi Alun vieraaksi. FoA otti toisen peräkkäisen voittonsa 81-63.

Avausjaksolla vieraiden puolustus oli vaikuksissa Alun hyökkäyspelaamisen kanssa. Jakso päättyi tilanteessa 25-11.

Toisella jaksolla Honka pääsi otteluun paremmin sisään. Se onnistui kaventamaan kotijoukkueen johtoa ja puoliajalle mentiin tilanteessa 40-31.

Vieraat veivät nimiinsä myös kolmannen jakson. Viimeiselle tauolle mentiin jännittävässä tilanteessa, kun kotijoukkue johti ottelua kuudella pisteellä.

Päätösjaksolla Alku pudotti espoolaiset kyydistä. Joukkueen puolustus hienosti ja hyökkäyspäässäkin nähtiin onnistumisia. Ottelu päättyi forssalaisten voittoon 81-63.

Davida Dale upotti 22 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. Josefiina Rinnevuori heitti uransa ennätyspisteet 16 pisteellä. Hän osui neljä kertaa kolmen pisteen viivan takaa. Carmen Tyson-Thomas pussitti Hongalle 28 pistettä ja keräsi 17 levypalloa.