Naisten Korisliiga jatkui kolmella ottelulla. Ylemmässä jatkosarjassa voittoihin ylsivät sarjakärki PeKa ja Kouvottaret. Alemmassa jatkosarjassa EBT voitti paikallisvastustaja Hongan.

Ylemmässä jatkosarjassa nähtiin kärkikamppailu, jossa sarjakärki Peli-Karhut matkasi Helsinkiin ToPo:n viraaksi. Sarjapisteet matkasivat lopulta Kotkaan jännittävien vaiheiden jälkeen 70-62.

Avausjaksolla ei pisteillä juhlittu vaan molemmissa päissä nähtiin tarkkaa puolustuspelaamista. Vieraat veivät jakson nimiinsä 15-11.

Toisella jaksolla kotijoukkue oli terävämpi ja onnistui hienosti sekä hyökkäys että puolustuspäässä. ToPo nousi kuskin paikalle ja puoliajalle mentiin tilanteessa 36-25.

Kolmannella jaksolla PeKa heräsi horroksesta. Se tuli iskuetäisyydellä ja päätösjaksolle lähdettiin helsinkiläisten johtaessa kolmella pisteellä.

Kotkalaisryhmä osoitti päätösjaksolla kylmiä hermoja. Joukkueen pelaajien kädet eivät tärisseet ja sarjakärki nousi lopulta voittoon. Ottelu päättyi 70-62.

Linda-Lotta Lehtoranta upotti kauden suurimman pistemääränsä 23 pisteellä. Inga Orekhova teki 15 pistettä ja keräsi kahdeksan levypalloa. ToPosta Erika Davenport ylsi tupla-tuplaan 14 pisteellä ja 15 levypallolla.

Espoossa EBT emännöi toista espoolaisjoukkuetta Tapiolan Honkaa. Viihdyttävän ottelun vei jännittävien vaiheiden jälkeen nimiinsä EBT 72-68.

Avausjaksolla pisteitä tehtiin tasatahtiin. Lopulta kotijoukkue kuitenkin pääsi tauolle johdossa 23-21.

Toisella jaksolla kotijoukkue paransi peliään ja kasvatti johtoaan. Puoliajalla se johti 41-32.

Kolmannen jakson Honka aloitti räväkästi ja vei ensimmäiset viisi minuuttia 15-3. EBT kuitenkin toipui tästä ja pääsi päätösjaksolle kahdeksan pisteen johdossa.

Honka pelasi paremmin päätösjaksolla ja nousi kahden pisteen päähän pari minuuttia ennen loppua. EBT piti johtoasemansa kuitenkin loppuun asti ja nappasi voiton 72-68.

Taylor Jones kirjautti kotijoukkueelle tupla-tuplan 14 pisteellä ja 11 levypallolla. Sanni Tuomisto upotti 13 pistettä. Elsa Lemmilä teki Hongalle 16 pistettä ja keräsi hurjat 22 levypalloa.

Ylemmässä jatkosarjassa hyvässä vireessä oleva Kouvottaret matkasi Helsinkiin HBA-Märskyn vieraaksi. Kouvottaret oli lopulta parempi jännittävien vaiheiden jälkeen 79-73.

Vieraat aloittivat ottelun vahvasti ja onnistuivat etenkin puolustuspäässä. Jakso päättyi Kouvottarien hyväksi 19-10.

Toisella jaksolla HBA osoitti piristymisen merkkejä. Jakso oli tasainen ja puoliajalle mentiin Kouvottarien jotaessa 33-26.

Peli jatkui samanlaisena kolmannella jaksolla. Kouvottaret oli hieman parempi ja pääsi päätösjaksolle yhdeksän pisteen etumatkalta.

HBA aiheutti vieraille vielä päänvaivaa viimeisellä jaksolla, kun joukkue nousi parhaimmillaan kolmen pisteen päähän. Kouvottaret kuitenkin kesti Märskyn rynnistyksen ja nappasi sarjapisteet 79-73.

Sarah Toeaina urakoi 35 pisteen ja 15 levypallon iltapuhteen. HBA:n Elina Aarnisalo upotti 15 pistettä.