NBA:sssa Lauri Markkanen heitti kymmenen pistettä, kun hänen edustamansa Cleveland Cavaliers hävisi kotikentällään Minnesota Timberwolvesille 127-122 (64-61).

Valtaosa ensimmäisestä puoliajasta kului Cavaliersin tahdissa, mutta ennen puoliaikaa Timberwolves nappasi johdon itselleen. Kolmannella neljänneksellä vieraiden johto venyi jo yli kahdenkymmenen pisteen.

Konkari Kevin Love (26/5) johdatti kotijoukkueen loppukiriin, joka kantoi tasoihin 122-122 33,8 sekuntia ennen loppusummeria.

Minnesotan Karl-Anthony Towns (17/4) kuitenkin osui toisessa päässä kolmosen, joka ratkaisi voiton vieraille.

Markkanen pelasi ottelussa 35 minuuttia, joiden aikana hän tilastoi 10 pistettä, neljä levypalloa ja yhden syötön. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 2/7, joista kolmoset 1/6, ja vapaaheittonsa 5/6.

Loven lisäksi Cavaliersin pistelinkoihin lukeutuivat Jarrett Allen (21/8), Cedi Osman (21/1) ja Brandon Goodwin (17/4/12 syöttöä).

Minnesotan pistekärki oli D’Angelo Russell (25/3). Townsin lisäksi 17 pisteeseen pääsivät Jaden McDaniels ja Anthony Edwards.

Ja Morant teki Memphisin uuden piste-ennätyksen heittämällä peräti 52 pistettä joukkueen voittaessa San Antonion. Giannis Antetokounmpo (26/16) oli tuttuun tapaan Milwaukeen ykkösnimi joukkueen kaataessa Charlotten.

Scottie Barnes (28/16) nousi Toronton ykkösnimeksi murskavoitossa Brooklynistä ja Miami onnistui pysäyttämään Chicagon liidon. De’Aaron Fox (29/10) oli Sacramenton ykköspyssy Oklahoma Cityn jäädessä jalkoihin ja Orlando jätti Indianan nuolemaan näppejään.

NBA:n viime yön tulokset:
Cleveland-Minnesota 122-127
Orlando-Indiana 119-103
Brooklyn-Toronto 97-133
Miami-Chicago 112-99
Memphis-San Antonio 118-105
Milwaukee-Charlotte 130-106
Oklahoma City-Sacramento 110-131