Helsinki Seagulls tiedottaa verkkosivuillaan, että yhdysvaltalaispelaajan Kenneth Manigaultin Korisliiga-kausi päättyy terveydellisistä syistä johtuen. Manigaultilla on todettu sairaus, josta toipuminen vaatii häneltä pidemmän ajan. Tämän vuoksi Manigaultin ja Seagullsin tiet eroavat.

– Tämä kausi on ollut täynnä ikäviä uutisia. Valitettavasti saimme jälleen yhden lisää, kun Kennyn käymissä tutkimuksissa selvisi hänen sairastuneen ennakoitua vakavammin. Onneksi hengenvaaraa ei ole, mutta toipuminen täyteen pelikuntoon vie sen verran aikaa, että valitettavasti pelit Korisliigassa jää kesken, Helsinki Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso kertoo seuran sivuilla.

– Olen surullinen Kennyn puolesta, mutta toisaalta huojentunut, että sairaus todettiin ajoissa. Ikävä tulee, sillä kyseessä on yksi hienoimmista persoonista, jota olen saanut valmentaa, Laakso jatkaa.

Manigault edusti Seagullsia yhteensä 18 Korisliiga-ottelussa ansaiten 9 pistettä, 5.2 levypalloa, 2.1 syöttöä ja 1.9 riistoa ottelua kohden. Hän oli myös joukkueen mukana ratkaisevassa roolissa tammikuussa voittamassa Suomen Cupin mestaruutta.