Naisten Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Alemmassa jatkosarjassa voitot kirjattiin Catzille ja Forssan Alulle. Kouvottaret voitti ylemmässä jatkosarjassa ja nousi toiseksi.

Kouvottaret sai illan kierroksella vieraakseen alavireisesti esiintyneen Vimpelin Vedon. Kotijoukkue esiintyi vahvasti ja nappasi ottelusta sarjapisteet, kun se voitti 88-65.

Kouvolalaisjoukkue oli hieman terävämmällä jalalla liikkeellä avauspuolikkaalla. Puoliajalle mentiin tilanteessa 41-32.

Kolmas jakso oli tasainen, mutta Vimpeli ei pystynyt kaventamaan eroa. Kotijohto kasvoi 11 pisteeseen vielä ennen viimeistä taukoa.

Kouvottaret varmisti voiton, kun se vei päätösjakson selkeästi. Voitto kirjattiin heille 88-65.

Taeler Deer pelasi kauden ensimmäisen ottelun kouvolalaisten paidassa ja upotti heti 21 pistettä. Rashida Timbilla kirjautti tupla-tuplan 12 pisteellä ja 13 levypallolla. ViVe:n Kym Royster upotti 26 pistettä ja nappasi kymmenen levypalloa.

Kouvottaret nousi 30 pisteeseen ja on sarjassa toisena. Vimpeli on viidennellä sijalla.

Lappeerannan Catz matkasi EBT:n vieraaksi. Joukkue onnistui ryöstöretkessä ja vei sarjapisteet mukanaan, kun se voitti 81-79.

Catz oli parempi joukkue avauspuolikkaalla. Molemmat jaksot kirjattiin vieraille ja vieraat johtivat puoliajalla 45-32.

EBT onnistui kasaamaan itsensä puoliajalla. Kolmannella jaksolla vieraiden johto kaventui kymmeneen pisteeseen.

Päätösjaksolla kotijoukkue onnistui nousemaan aivan Catzin kantaan ja ratkaisu nähtiin vasta ottelun lopulla. Lappeenrantalaisryhmä pystyi pitämään päänsä kylmänä ja matkasi sarjapisteiden kanssa kotiin.

Seairra Barrett teki tupla-tuplan. Hänelle kirjattiin 23 pistettä ja 11 levypalloa. Elena Melto teki kauden ensimmäisen tripla-tuplansa 17 pisteellä, 13 levypallolla ja 12 koriin johtaneella syötöllä. Taylor Jones teki espoolaisille 30 pistettä ja nappasi 11 levypalloa.

Catz on tällä hetkellä 18 pisteellä kiinni viimeisessä pudotuspelipaikassa. EBT on puolestaan alemman jatkosarjan kärjessä 26 pisteellä.

FoA sai vieraakseen Tampereen Pyrinnön. Pyrinnöllä ei ottelussa varsinaista panosta enää ollut, mutta FoA taistelee edelleen kynsinhampain pudotuspelipaikasta. Kotijoukkue ottikin voiton 91-63 ja pysyi tasapisteissä Catzin kanssa.

FoA aloitti ottelun vahvasti. Se oli vieraitaan edellä niin hyökkäys kuin puolustuspäässä. Avausjakso kirjattiin kotijoukkueelle murskaavasti 34-12.

Alku kasvatti johtoaan myös toisella jaksolla vaikka Pyrintö pääsikin paremmin mukaan peliin. Kotijohto oli puoliajalla 27 pistettä.

Toinen puoliaika oli tasainen, mutta FoA piti johtoaseman reiluna ottelun loppuun asti. Sarjapisteet jäivät Forssaan 91-63.

Davida Dale upotti 21 pistettä, kasasi 14 levypalloa ja jakoi seitsemän koriin johtanutta syöttöä. Roosa Kosonen pussitti 20 pistettä. Anni Nurminen teki Pyrinnölle 21 pistettä.