Naisten Korisliiga jatkui neljällä ottelulla. Ylemmässä jatkosarjassa voittajia olivat ToPo ja PeKa. Alemmassa jatkosarjassa EBT ja Catz kasvattivat pistesaldojaan.

Alemmassa jatkosarjassa Tampereen Pyrintö sai vieraakseen Espoo Basket Teamin. EBT oli tyly vieraat hakivat sarjapisteet murskaavaan tyyliin 82-46.

Vielä avausjaksolla Pyrintö pysyi hyvin espoolaisten kyydissä vaikka ensimmäiselle tauolle mentiinkin vieraiden johtaessa 17-11.

EBT vahvisti otettaan eritoten puolustuspäässä toisella jaksolla. Se näkyi myös hyökkäyspäässä helppoina pisteinä. Puoliajalla vierasjohto oli jo 43-19.

Vierasjoukkue oli myös kolmannella jaksolla parempi ja ero kasvoi kasvamistaan. Päätösjaksolle lähdettiin EBT:n 36 pisteen etumatkalta.

Viimeinen jakso oli enemmänkin kosmetiikkaa ja EBT nappasi voiton 82-46.

Alyesha Lovett upotti 30 pistettä ja keräsi 18 levypalloa. Tuomisto upotti 12 pistettä, jakoi seitsemän koriin johtanutta ja nappasi kuusi levypalloa. Kuudella pelaajalla liikkeellä olleesta Pyrinnöstä Taru Timo ja Aino Lampinen tekivät 11 pistettä.

EBT:n voitto tarkoitti sitä, että se varmisti alemman jatkosarjan voiton.

Lappeenrannan Catz sai vieraakseen Tapiolan Hongan. Catz teki jopa kauden kovimman nousun ja vei pisteet 70-67. Voitolla se nousi kahden pisteen päähän Hongasta.

Vierasjoukkue aloitti hieman terävämmin ja vei tasaisen avausjakson. Tauolle mentiin tilanteessa 19-15.

Toinen jakso oli parempaa Catzia ja joukkue onnistui pitämään vieraat yhdeksässä pisteessä jakson aikana. Sen ansiosta puoliajalle mentiin kotijohdossa. 33-28.

Lappeenrantalaisjoukkueen hyvä vire jäi pukusuojiin ja kolmannella jaksolla Honka teki tuhojaan hyökkäyspäässä. Vierasjoukkue pääsi viimeiselle tauolle 15 pisteen etumatkalta.

Ottelu jatkoi kuitenkin aaltoiluaan ja viimeinen jakso oli Catzin näytöstä. Lappeenrantalaiset hivuttautuivat koko ajan lähemmäs ja nousivat lopulta voittoon 70-67.

Brianna Cummings pelasi hienon ottelun ja oli isossa roolissa erityisesti päätösminuuteilla. Hänelle kirjattiin tupla-tupla 25 pisteellä ja 11 levypallolla. Seairra Barrett upotti 19 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Elsa Lemmilä säkitti 15 pistettä ja kaapi 13 levypalloa.

Sarjakolmonen Torpan Pojat matkasi vierasotteluun Vimpeliin. ToPo nousi ainakin hetkellisesti toiselle sijalle, kun se voitti 75-67.

Avausjakso oli tasainen, mutta ToPo painoi kaasua toisella jaksolla ja onnistui niin hyökkäys kuin puolustuspäässä. Joukkue karkasi puoliajalle johdossa Erika Davenportin johdolla 43-27.

Kolmannella jaksolla joukkueet pelasivat jälleen tasaisesti. Vimpeli onnistuikin kaventamaan eroa kahdella pisteellä, mutta ToPo pääsi päätösjaksolle 14 pisteen johdossa.

Kotijoukkue oli parempi myös päätösjaksolla. ToPo kuitenkin piti johtoasemastaan kiinni ja vei sarjapisteet 75-67.

Davenport pussitti lopulta 29 pistettä ja keräsi yhdeksän levypalloa. Taru Tuukkaselle merkittiin tupla-tupla 11 pisteellä ja 12 levypallolla. Vimpelin Anni Kujala heitti ennätyspisteensä 23 pisteellä.

HBA-Märsky sai Urhea-halliin vieraakseen sarjaa johtava PeKa:n. Sarjakärki ei ollut yllätettävissä ja pisteet matkasivat kotkaan 70-60.

Vieraat aloittivat ottelun vahvasti. Ensimmäiselle tauolle mentiin vieraiden komennossa 24-12.

Toisella jaksolla molemmat joukkueet onnistuivat pääosin puolustuspelaamisessa. HBA vei jakson nimiinsä ja nousi kahdeksan pisteen päähän ennen puoliaikaa.

Peli-Karhut sai heittopeliinsä ryhtiä kolmannella jaksolla ja karkasi sen ansiosta jo ratkaisevan tuntuisessa 20 pisteen johdossa päätösjaksolle.

HBA piristyi päätösjaksolla, mutta ei enää yltänyt voittotaisteluun PeKa nappasi sarjapisteet 70-60.

Zykera Rice teki kovaa jälkeä ja upotti 21 pistettä. Naomi Davenport kasasi tupla-tuplan 12 pisteellä ja 13 levypallolla. Saana Kujala teki kotijoukkueelle 12 pistettä.