Awak Kuier päätti Italiassa runkosarjan tyylillä johdattaessaan Ragusan voittoon. Espanjassa Marianne Kalin juhli tärkeää voittoa ja Heta Äijänen aloitti pudotuspelit Islannissa.

Italian Serie A1:ssä saatiin runkosarja päätökseen, kun Ragusa voitti päätöspelissä Empolin selvästi 95-66 (45-31). Kuier heitti ottelussa 12 pistettä, nappasi kuusi levypalloa, syötti kahdesti sekä torjui vastustajan kahdesti. Kuier voitti Serie A1:n torjuntatilaston 2,2 torjunnan keskiarvolla.

Ragusa sijoittui runkosarjassa viidenneksi ja kohtaa pudotuspelien avauskierroksella Luccan.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Marianne Kalinin Bembibre otti tärkeän voiton kaataessaan Bizkaian 78-75 (40-38). Kalin sai tilastoihinsa kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja torjunnan. Voitolla Bembibre nousi putoajan paikalta.
Ottelutilastot

Islannissa Heta Äijänen aloitti pudotuspelit. Valur lähti pudotuspeleihin runkosarjan kakkosena, mutta on kahden pelin jälkeen selkä seinää vasteen. Ensimmäisessä ottelussa Valur hävisi Haukarille 58-61 (38-36). Äijäselle merkittiin seitsemän pistettä ja levypallo.
Ottelutilastot

Toinen ottelu oli yhtä lailla tiukka, joka päättyi Valurin 70-72 (36-36)-tappioon. Äijänen sai kasaan kaksi pistettä, kolme levypalloa ja syötön.
Ottelutilastot