Naisten Korisliigan ensimmäinen finaalijoukkue on Kouvottaret, joka eteni välieristä jatkoon suoraan voitoin 3-0. HBA puolestaan pakotti Peli-Karhut ainakin neljänteen otteluun.

ToPo oli selkä seinää vasten, kun se matkasi Kouvottarien vieraaksi. Se ei onnistunut hakemaan vierasvoittoa Kouvolasta vaan voittajana ottelusta selvisi kotijoukkue 80-71. Se nappasi Kouvolaan seurahistorian ensimmäisen finaalipaikan Naisten Korisliigassa.

Ottelun ratkaisun kannalta toinen neljännes oli isossa roolissa. Sen kotijoukkue vei nimiinsä 26-12.

Sarah Toeaina pussitti 23 pistettä ja keräsi 12 levypalloa. Rashida Timbilla jatkoi vahvoja otteita. Hän heitti 19 pistettä, 14 levypalloa ja kuusi koriin johtanutta syöttöä. Erika Davenport kasasi ToPo:lle 22 pistettä ja 14 levypalloa.

Kouvottaret saa vastaansa voittajan parista PeKa-HBA. ToPo:n kausi jatkuu vielä pronssiottelussa.

Myös HBA-Märsky oli pakkovoiton edessä, kun se matkasi Peli-Karhujen vieraaksi. Nuori helsinkiläisryhmä pelasi kuitenkin loistavasti kauden tärkeimmällä hetkellä. Voitto matkasi Helsinkiin 78-74 ja sarjassa nähdään ainakin neljäs ottelu.

Märskyn vaihtopelaajat pelasivat hienosti. He upottivat ottelussa 38 pistettä, kun Peli-Karhujen penkki jäi 20 pisteeseen.

Elina Aarnisalo säkitti ottelussa 18 pistettä. Saana Kujala säesti 17 pisteellä. Zykera Rice heitti 25 pistettä, mutta muuten HBA onnistui pimentämään Peli-Karhujen tähdet.

PeKa johtaa ottelusarjaa voitoin 2-1. Seuraava ottelu pelataan Märskyn kotikentällä keskiviikkona.