Helsinki Seagulls taivutti Kauhajoen ensimmäisen kerran miesten Korisliigan tämän vuoden välierissä.

Kauhajoki ja Helsinki Seagulls ottivat mittaa välierien kolmannessa ottelussa ja vaihtelivat johtoasemaa puolin ja toisin läpi peliajan. Viimeisellä jaksolla kuitenkin kävi niin, että Seagulls oli se, joka kesti kovan rääkin paremmin, ja Kauhajoki taipui luvuin 86–94. Tappio oli sarjassa Kauhajoen ensimmäinen.

Päätösneljänneksellä nähtiin monta tiukkaa tilannetta, joissa johtoasema olisi voinut vielä vaihtua ja pöytä kääntyä. Erityisesti näissä kriittisissä paikoissa Seagullsin pelinjohtaja Lassi Nikkarinen erottui joukosta iskiessään ratkaisevia koreja niin läheltä kuin kaukaa. Nikkarinen keräsi ottelussa tilastoihinsa 24 pistettä ja neljä koriin johtavaa syöttöä.

Kauhajoen kovimmat korisankarit pelin aikana olivat Cameron Jones 16 pisteellä ja neljällä syötöllä sekä Miikka Marttinen 14 pisteellä.

Välieräsarja jatkuu torstaina 21. huhtikuuta Helsingissä Kauhajoen 2–1-johdossa.