Kataja Basket sai selkeästi lisäpuhtia puitteista, kun joukkue kaatoi uudessa kotihallissaan Motonet Areenalla Salon Vilppaan luvuin 88–71. Voittajasta ei ollut pienintäkään epäselvyyttä missään vaiheessa peliä, sillä kotijoukkueen johto pysyi alusta loppuun asti ja oli isoimmillaan 23 pistettä.

Voittajien kovimman esityksen pisteiden valossa antoivat Rahlir Hollis-Jefferson ja Christopher McKnight. Hollis-Jefferson viimeisteli 24 pistettä, keräsi kahdeksan levypalloa ja nappasi kaksi riistoa. McKnight puolestaan laittoi taululle 23 pistettä ja kuusi levypalloa.

Vilppaan vahvimmat esityksen sen sijaan nähtiin Bryan Griffiniltä ja Jeremiah Woodilta. Griffin kerrytti isoimman pistesaldon 15:llä, ja Woodin tilastoiksi merkittiin 12 pistettä, kahdeksan levypalloa ja viisi koriin johtavaa syöttöä.

Kataja on voitosta huolimatta pahassa takaa-ajoasemassa, sillä Vilpas johtaa välieräsarjaa 3–1. Seuraava ottelu pelataan sunnuntaina 24. huhtikuuta Salossa.