Veera Pirttinen pääsi juhlimaan Piestanske Cajkyn kanssa Slovakian mestaruutta. Mestaruus oli Cajkylle sen historian ensimmäinen.

Cajky pääsi kotikentällään hakemaan finaalisarjan katkaisua eikä jättänyt tilaisuutta käyttämättä. Cajky vei neljännen finaalin nimiinsä 63-44 (31-29) voittaen näin otteluvoitoin 3-1. Cajky oli finaaleissa seitsemättä kertaa kahdeksan edellisvuoden aikana, mutta saavutti tällä kertaa historian ensimmäisen mestaruutensa. Pirttinen tilastoi ottelussa yhden syötön.

– Olemme tehneet kauden aikana kovasti töitä ja tässä hieno palkinto siitä. Seuran ensimmäinen mestaruus monen hopean jälkeen. Erittäin hieno suoritus, Pirttinen hehkutti ottelun jälkeen Koripalloliiton tiedotteessa.
Ottelutilastot

Anni Mäkitalon PAOK otti kiinnityksen seitsemänteen sijaan Kreikan liigan sijoitusotteluissa voittaessaan Lefkadasin 83-65 (60-57). Mäkitalo ei ollut PAOK:n kokoonpanossa.
Ottelutilastot