Golden Staten päävalmentaja Steve Kerr tietää, mitä on vastassa, kun joukkue kohtaa NBA:n pudotuspeleissä Memphisin.

Ennakkospekulaatioissa asiantuntijat ovat Yhdysvalloissa pohtineet otteluparia siten, että Memphis näyttää paljon siltä joukkueelta kuin Golden State oli noustessaan mestariksi. Mestarivalmentaja Kerr kehuukin tulevaa vastustajaa estoitta.

– He ovat panostaneet viime vuodet pelaajakehityksiin ja erittäin hyvään pelaajadraftaukseen. Ja he ovat hyvin valmennettu joukkue, Kerr sanoi ESPN:n sivuilla.

– Kun heitä arvioi, huomaa, mitä on tapahtunut pelaajien kehityksessä. Ja Morant oli tietysti heti loistava, mutta nyt hän vielä parempi. Tämän kauden eniten kehittynyt pelaaja. Myös sellaiset nuoret kaverit kuin Dillon Brooks ja Brandon Clarke ovat kehittyneet huimasti. Ihailen, mitä Memphis on tehnyt organisaatioina.

Memphis ja Golden State aloittavat oman puolivälieräsarjansa sunnuntai-iltana. Toisessa sunnuntaina alkavassa puolivälieräsarjassa kohtaavat Boston ja Milwaukee.