Taistelu Pantteri-patsaasta jatkuu perjantaina Kauhajoella. Kolmanteen finaaliin lähdetään otteluvoitoista 1-1. Avauspelissä Karhu basket oli ylivoimainen eikä antanut Vilppaalle mitään mahdollisuuksia. Sitten matkattiin Saloon ja kurssi kääntyi täysin: Vilpas vei toisen finaalin selvästi.

Kolmas kohtaaminen on todennäköisesti kahta avausfinaalia tasaisempi. Kumpikin on osoittanut kotikentän merkityksen, mutta samalla kumpikin on oppinut paremmin vastustajan niksit. Ainakin Vilppaan taistelija – ja Kauhajoen yleisön ”suosikki” – Juho Nenonen uskoo, että käänne tapahtuu.

– Me ollaan ihmeellinen joukkue. Joka neljännessä pelissä unohdetaan, miten hyviä me voidaan olla. Onneksi se neljäs peli ei ole perjantaina, vaan nyt lähdetään hakemaan sitä kotiedun ryöstöä Pohjanmaalta. Toivotaan, että saadaan mukaan runsaasti puna-valkoista väriä Kauhajoen liikuntahallin päätykatsomoon, Nenonen hehkutteli Vilppaan verkkosivuilla.

Kolmas finaaliottelu alkaa 18.30 Kauhajoella.