NBA-parketeilla ei pelattu torstain ja perjantain välisenä yönä lainkaan. Henkeä vedettiin hetki, kunnes pelit taas lähtevät viikonloppuna täydellä ryminällä käyntiin. Neljästä otteluparista kaksi on tasatilanteessa, kahdessa lukemat ovat voitoissa 2-0.

Philadelphian ja Miamin välisessä sarjassa Miami johtaa voitoin 2-0. Ilman tähtipelaaja Joel Embiidia pelannut Philadelphia ei pystynyt kovinkaan uskottavasti laittamaan kampoihin Miamille. Avainkysymys onkin, pystyykö päävammasta kärsivät Embiid palaamaan vai ei. Mikäli vastaus on kielteinen, Miami on ylivoimainen suosikki jatkoon.

Phoenix Suns johtaa Dallasia myös lukemin 2-0. Ottelupari näyttää varsin selvältä: Dallasin Luka Doncic on heittänyt huippulukemat molemmissa otteluissa, mutta voittotili näyttää nollaa. Todennäköisesti sama kaava jatkuu koko sarjan ajan: laajalla materiaalilla operoiva Phoenix jatkaa välieriin ja Doncic jatkaa yhden miehen taisteluaan maksimissaan yhden voiton verran.

Hallitseva mestari Bucks ja Boston lähtevät kolmanteen otteluun 1-1 tilanteesta. Gianniksen mahtipeli avausottelussa toi Bucksille voiton, mutta toisessa ottelussa Boston sai koneensa käyntiin eikä Bucksilla ollut pelissä juurikaan jossiteltavaa. Sarja jatkunee hyvin tasaisissa merkeissä, mutta kaava lienee sama: jos Boston pysäyttää Gianniksen, joukkue menee jatkoon. Jos taas ei, Bucksin taival mestaruuden puolustajana voi jatkua.

Golden Staten ja Memphisin välisestä sarjasta on muodostumassa kovaotteinen. Kummassakin ensimmäisessä ottelussa ovi heilahti ulosajon merkeissä, avauspelissä Golden Staten leirissä, toisessa pelissä Memphisin. Kiivasta sanasotaa käydään puoleen ja toiseen, joten kolmanteen otteluun lähdetään jo valmiiksi kuumissa tunnelmissa.

Perjantain ja lauantain välisenä yönä kohtaavat Philadelphia ja Miami sekä Dallas ja Phoenix. Lauantai-iltana vastakkain ovat Bucks ja Boston. Neljäs ottelu, Golden State-Memphis, pelataan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.