Dallasin Luka Doncic oli parketin näkyvin pelaaja, kun Dallas tasoitti NBA:n pudotuspeleissä voitot Phoenixin kanssa lukemiin 2-2.

Tällä kertaa Doncic esitteli massiivisen pistetehtailun sijaan monipuolisuuttaan: pisteitäkin tuli mukavat 26, mutta seitsemästä raavitusta levypallosta useampi oli taisteltu ja korisyöttöjä kertyi 11. Lisäksi Doncic toimi virhemagneettina: hänen tekemisensä pakotti Phoenixin toistuvasti rikkomaan ja juuri Doncic ajoi Phoenixin Chris Paulin virheongelmiin jo ottelun ensimmäisellä puoliskolla.

Yksin Doncicin ansiota voitto ei ollut. Dallas oli vahva myös kolmen pisteen viivan takaa. Dorian Finney-Smith upotti kahdeksan kolmosta sisään ja Davis Bertans kävi penkiltä nakkaamassa niitä neljästi.

Phoenixin riveistä Devon Booker oli odotetusti joukkueen tehomies, 35 pistettä eli kentän korkein pistesaalis. Chris Paulin kontribuutio, pitkälle virheongelmien vuoksi, jäi tällä kertaa normaalia vähäisemmäksi, luonnollisesti johtuen myös normaalia pienemmästä peliajasta.