Boston otti NBA:n pudotuspeleissä mehevän 116-108 voiton vieraskentältä Bucksia vastaan. Ottelun sankarikaksikko oli Bostonin Jayson Tatum sekä sentteri Al Horford, joka paini menestyksekkäästi koko ottelun ajan Bucksin tähtipelaaja Giannis Antetokuonmpoa vastaan.

Toki Giannis teki 34 pistettä, mutta aiemmin nähtyä dominointia ei ollut. Horford teki myös muhkeat 30 pistettä ja otti kahdeksan levypalloa. Tatumin saldo oli pisteissä sama, mutta levypalloissa vielä isompi: 13.

Bucksin puolelta Giannis teki ottelun korkeimman pistemäärän ja raapi peräti 18 levypalloa. Mutta tällä kertaa hän oli ratkaisun hetkillä yksin tai ainakin yritti turhankin hanakasti ratkaisua itse. Yleensä varman ”apulaisen” Jrue Holidayn heitto ei uponnut, sillä hän osui vain viidesti kahden pisteen heitoissaan. Yrityksiä oli 22. Kolmosen viivan takaa yksi upposi kuudesta.

Bostonille voitto palautti kotikenttäedun. Taistelu jatkuu seuraavaksi Bostonissa keskiviikon ja torstain välisenä yönä.