Kauhajoella vietetään mestaruusjuhlia jälleen. Karhu Basket palasi mestaruuskantaan kukistamalla ratkaisevaksi muodostuneessa viidennessä finaalissa Salon Vilppaan.

Tämän hetken koripallodynastia Suomessa nappasi samalla ”omansa” takaisin: viimeisen neljän kauden ja viiden vuoden aikana Karhu Basket on voittanut kolme mestaruutta, viime kauden päätteeksi mestaruuspokaali kävi ”lainassa” Salossa.

Ratkaisuottelu oli Karhu Basketin täydellistä hallintaa ja juhlaa. Loppulukemat 90-67 olivat tylyt. Ei ollut mitään epäselvyyttä, etteikö mestaruus mennyt oikeaan osoitteeseen. Salon Vilppaalla oli omat mahdollisuutensa finaalisarjassa, mutta kaksi voittoa jäi viimeistä heittoa vaille valmiiksi.

Kaikesta tästä huolimatta Suomen parhaasta joukkueesta ei jäänyt epäselvyyttä: se oli Karhu Basket Kauhajoelta.