Chris Paul kertoi ilouutisen koripalloromantikoille Dallasille kärsityn pudotuspelitappion jälkeen. CP3 on jatkamassa uskomattoman hienoa uraansa Phoenixissa. Hän on voittanut urallaan miltei kaiken, mutta ei NBA:n mestaruutta.

Moni uskoi, että tällä kaudella siihen olisi ollut mahdollisuus, mutta näin ei tapahtunut. Mutta vielä konkari aikoo yrittää.

– Kun pelaa riittävän kauan eikä voita, sanotaan, että nyt meni paras tilaisuus ohi, Paul sanoi tappion jälkeen ESPN:lle.

– Mutta minulle, meille, me tulemme takaisin ensi kaudella. Sen verran kerron teille tulevaisuudesta. En ole lopettamassa huomenna, kiitos luojan. Toivottavasti palaan terveenä takaisin. Mutta jatkan pelaamista.

Chris Paulin kausi oli jälleen hyvä, mutta lopulta Luka Doncicin johtama Dallas Mavericks pudotti Phoenixin pois pelistä. Mavericks kohtaa NBA:n konferenssifinaalissa – eli välierissä – Golden Staten.