Golden Staten päävalmentaja Steve Kerr joutui jättämään puolivälierien ratkaisupelit apuvalmentaja Mike Brownin harteille koronatartunnan vuoksi. Kerr todettiin positiiviseksi vain kaksi tuntia ennen neljättä puolivälierää Memphisiä vastaan ja Brown otti ohjat ottelujohtamisessa.

Nyt Kerr on selvittänyt protokollan ja on täysissä voimissa valmistamassa joukkuettaan konferenssifinaaleihin.

– Ei ole helppoa istua kotona ja katsoa peliä. Oireet eivät olleet pahoja. Nyt oli minun vuoroni. Tuntui siltä, että pari vuotta käytännössä kaikki muut valmennustiimin jäsenet ja pelaajat saivat tartunnan jossain vaiheessa. Nyt oli minun vuoroni. Onneksi tauti ei ollut minulla paha, Kerr kertoi ESPN:n mukaan.

Konferenssifinaalit Dallasia vastaan alkavat keskiviikon ja torstain välisenä yönä. Toinen pari, Miami ja Boston, aloittavat vuorokautta aiemmin.