WNBA:ssa Washington Mystics pääsi kuittaamaan viikonlopun tappion Awak Kuierin edustamaa Dallas Wingsiä vastaan, kun Mystics voitti Dallasissa 84-68 (37-34). Kuier tilastoi yhden pisteen ja yhden levypallon vähän yli kolmessa peliminuutissa.

Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Mystics repäisi eron kaksinumeroiseksi, kun vieraat veivät kolmannen neljänneksen 31-13.

Washingtonin parhaimmistoon lukeutuivat Shakira Austin (20/8), Elena Delle Donne (14/5) ja Shatori Walker-Kimbrough (11/3). Wingsin pistekaksikko oli Marina Mabrey (16/5/5 syöttöä) ja Isabelle Harrison (16/5).

Kuier sai peliaikaa 3 minuuttia ja 13 sekuntia, joiden aikana hän keräsi nimiinsä yhden pisteen ja yhden levypallon.

Wingsillä on takanaan nyt neljä ottelua, joista saldona kaksi voittoa ja kaksi tappiota.