Belgian ja Hollannin kansallisten sarjojen finaalit alkoivat tasaisissa merkeissä. Saksan ProA:ssa Daniel Janssonin ja Hussain Dassoukin valmentama Tigers Tübingen hävisi finaalisarjan kovan taistelun jälkeen.

Oostende teki Kangoeroes Basket Mechelenistä selvää jälkeä Belgian liigan ensimmäisessä finaalissa voittaen 103-60 (54-34). Mikael Jantunen heitti 13 pistettä, otti viisi levypalloa, antoi kaksi syöttöä ja riisti kertaalleen.
Ottelutilastot

Toisessa ottelussa Mechelen oli saanut koottua rivinsä ja Oostende joutui taipumaan 74-84 (38-43). Jantuselle kirjattiin viisi pistettä ja kolme levypalloa.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni aloitti finaalisarjan vahvasti heittämällä 18 pistettä, kun Heroes Den Bosch voitti Hollannin liigan finaaliavauksessa ZZ Leidenin 92-83 (47-43). Maxhuni sai tilastorivilleen myös neljä levypalloa ja kaksi syöttöä.
Ottelutilastot

Toisessa finaalissa Maxhunin 14 pistettä eivät riittäneet Leidenin tasoittaessa otteluvoitot 90-74 (47-33)-voitolla. Maxhuni sai tilastoihinsa myös kaksi levypalloa ja kolme syöttöä.
Ottelutilastot

Ilari Seppälän Pitesti aloitti Romanian liigan pronssiottelut selvällä 59-110 (28-63)-tappiolla Oradealle. Seppälä heitti kymmenen pistettä ja nappasi neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi finaalien ensimmäisessä kohtaamisessa Wienille selvästi 63-83 (34-38).
Ottelutilastot

Saksan Pro A:n finaaleissa Aatu Kivimäenkään paluu kokoonpanoon ei riittänyt siivittämään Tigers Tübingeniä mestaruuteen, kun se hävisi toisen osaottelun Rostock Seawolvesille 77-78 (47-38). Näin Seawolves voitti sarjan yhteispistein 159-150.

– Olen koko ikäni ollut kilpailija. Olen jo aiemmin voittanut muutaman hopeamitalin ja lähinnä sivuuttanut ne välittömästi. Tänään katsoin joukkuettani ja päätin kantaa mitalia ylpeydellä, Jansson totesi sarjan sivujen mukaan.

Tigers olisi kilpailullisesti ansainnut paikan Bundesliigassa ensi kaudeksi, mutta seura ei pysty kasaamaan Bundesliigan vaatimaa minimibudjettia ensi kaudeksi eikä jättänyt lisenssihakemusta sisään. Näin ollen Tigers pelaa Pro A:ssa myös ensi kaudella.
Ottelutilastot