Mikael Jantunen pääsi ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan juhlimaan Belgian mestaruutta, kun Oostende kaatoi Kangoroes Basket Mechelenin neljässä pelissä. Edon Maxhuni sen sijaan taistelee edelleen Hollannin mestaruudesta.

Oostende otti tiukan otteen mestaruudesta voittaessaan Mechelenin kolmannessa ottelussa 86-69 (50-30) Jantusen koristellessa tilastoriviään kolmella pisteellä, levypallolla ja torjunnalla.
Ottelutilastot

Neljännessä finaalissa Oostende joutui tiukoille ja nousi päätösneljänneksellä lopulta 91-83 (44-43)-voittoon Jantusen saadessa tililleen kolme pistettä. Mestaruus oli Oostendelle jo 11. peräkkäinen.

– Yksi tavoite oli koko kauden aikana, ja se oli mestaruus. Hyvät fiilikset tällä hetkellä, ja nyt on hetki aikaa nauttia tästä, Jantunen iloitsi ottelun jälkeen.

Mestaruus tarkoitti samalla sitä, että Oostende pääsee aloittamaan Belgian ja Hollannin yhteisliigan suoraan välierävaiheesta.

– Ensi viikolla vielä yhteisliigan pudotuspelit, jonka jälkeen kausi pakettiin. Omasta pelistä ei kummempaa sanottavaa. Onnellinen voitosta ja se oli tämän päivän pääasia, Jantunen kommentoi.
Ottelutilastot

Hollannissa finaalisarja venyy viidenteen ja ratkaisevaan otteluun. Edon Maxhunin Heroes Den Bosch joutui selkä seinää vasten häviten kolmannen finaalin ZZ Leidenille 68-87 (44-41). Maxhuni sai tilastoihinsa 10 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Neljännessä finaalissa Maxhuni loisti 16 pisteen, neljän levypallon ja syötön tilastoilla Heroesin voittaessa 61-52 (29-31). Maxhuni oli isossa roolissa loppuhetkillä viimeistellessään joukkueensa neljä viimeistä pistettä. Ratkaiseva finaali on edessä sunnuntaina.
Ottelutilastot

Topias Palmin kausi tuli päätökseen, kun Limburg United hävisi Belgian ja Hollannin yhteisliigan pudotuspeleissä Donar Groningenille yhteispistein 158-188. Toinen osaottelu päättyi Groningenin 110-88 (49-47)-voittoon. Palmi kuului joukkueensa parhaimmistoon 13 pisteen, kahden levypallon, syötön ja torjunnan tilastoilla.
Ottelutilastot

Espanjan liigassa Elias Valtosen ja Sasu Salinin pudotuspelit alkoivat selvillä tappioilla. Näin ollen molemmat joukkueet ovat pakkovoittojen edessä.

Manresa taipui Real Madridin vieraana 76-93 (29-48) Valtosen tilastoidessa levypallon ja syötön. Real Madrid johtaa otteluvoiton 1-0, kun välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Salinin Teneriffa hävisi Joventut Badalonalle selvästi 68-100 (21-54). Salin sai kokoon kaksi pistettä, kaksi levypalloa ja neljä syöttöä. Emir Sulejmanovicille kirjattiin 10 pistettä ja neljä levypalloa.
Ottelutilastot

Ilari Seppälän kausi Romaniassa päättyi neljänteen sijaan, kun Pitesti taipui pronssikamppailussa Oradealle yhteispistein 120-203. Toinen ottelu päättyi Oradean 93-61 (48-27)-voittoon. Seppälä oli jälleen joukkueensa kärkinimiä 14 pisteen, levypallon, kahden syötön ja riiston tilastoilla.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin valmentama Strasbourg aloitti pudotuspelit komeasti kaatamalla Monacon vieraskentällä 100-87 (49-44). Ranskan liigassa välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.
Ottelutilastot

Itävallan liigassa Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden hävisi toisen finaaliottelun Wienille 72-87 (34-45). Wien johtaa finaalisarjaa 2-0 ja on voiton päässä mestaruudesta.
Ottelutilastot