NBA:n finaalit käynnistyivät viime yönä ja Boston otti ensimmäisen kiinnityksen pokaaliin 120-108-voitolla.

Golden State tuli ensimmäiselle neljännekselle vahvasti Stephen Curryn (34) pussittaessa kuusi kolmen pisteen heittoa. Se on samalla uusi NBA-finaalien ennätys yhteen neljännekseen. Boston ei kuitenkaan luovuttanut, mutta Golden State repäisi tuttuun tapaan kolmmannella neljänneksellä.

Boston ratkaisi ottelun päätösneljänneksellä takoen peräti 40 pistettä huimalla 88,6 prosentin heittotarkkuudella.

Yli tuhannen NBA-ottelun Al Horford (26) esiintyi väkevästi uransa ensimmäisessä NBA:n finaaliottelussa heittäen bonusviivan takaa kuudesti sisään, joka on samalla hänen ennätyksensä. Jaylen Brown (24) ja Derrick White (21) säestivät. Curry oli Golden Staten selkeä ykkönen.

NBA:n viime yön tulos (otteluvoitot):
Golden State-Boston 108-120 (0-1)