Helsinki Seagulls on tehnyt vuoden mittaisen jatkosopimuksen 25-vuotiaan Sakari Laakson kanssa. 194-senttinen hyvinkääläistaustainen laitapelaaja on edustanut Seagullsia kaudesta 2017-2018 lähtien ja kuuluukin jo kokeneeseen Seagulls-kaartiin.

– Upeat fiilikset mahdollisuudesta jatkaa Seagullsin organisaatiossa. Nyt on kesätreenit kunnossa ja malttamattomana odotellaan jo kauden alkua! Nähdään Kisiksellä, Sakari Laakso kommentoi Seagullsin tiedotteessa.

Seagulls-urallaan Laakso on saavuttanut kolme Suomen Cupin voittoa (2019-20, 2020-21 ja 2021-22) sekä kolme SM-pronssia (2017-18, 2020-21 ja 2021-22). Viiden Korisliiga-kautensa aikana Laakso on pelannut 102 ottelua, joissa hän on kerryttänyt keskimäärin 1.7 pistettä ja 1.0 levypalloa ottelua kohti. Koripallouransa ohella Laakso opiskelee lääketiedettä Helsingin yliopistossa.

Helsinki Seagullsin päävalmentaja Jussi Laakso on tyytyväinen tutun pelaajan jatkaessa kokoonpanossa.

– Sakke edustaa nuoresta iästään huolimatta kokeneempaa Seagulls-kaartia. Sen vuoksi tämä jatkosopimus on erittäin mieluisa.

– Hän on yksi parhaiten valmennettavista pelaajista, joita olen päässyt valmentamaan. Hän on täsmällinen, luotettava ja aina kartalla mitä tapahtuu. Huolimatta raskaasta koulun ja koriksen yhdistämisestä, hän pystyy antamaan joukkueelleen todella paljon. Hänen kaltaisiaan pelaajia jokainen joukkue tarvitsee, Laakso kehuu.

Helsinki Seagullsin kokoonpano on tällä hetkellä Laakson sopimuksen myötä yhdeksän pelaajan vahvuinen: Robert Hall III (USA), Timo Heinonen, Okko Järvi, Antti Kanervo, Sakari Laakso, Elias Leskinen, Henri Mennander, Lassi Nikkarinen ja Thomas Rönnholm.

Lähde: Seagullsin tiedote
Kuva: Samira Lee