Entisen NBA-tähti Vince Carterin kotiin murtauduttiin. Varkaat saivat saaliikseen muun muassa runsaasti käteistä.

Poliisiraporttien mukaan Carterin vaimo nukkui kahden poikansa kanssa, kun hän heräsi koviin ääniin puolenyön aikoihin. He piiloutuivat komeroon ja soittivat poliisille sekä lähetti tekstiviestin naapuruston turvallisuushenkilöille.

Turvallisuushenkilö oli ensimmäisenä paikalla ja näki miehen juoksevan talosta mustaan citymaasturiin. Häntä ei kuitenkaan saatu kiinni. Carterin vaimo ja lapset olivat turvassa eivätkä loukkaantuneet tilanteessa. Poliisit löysivät Carterin pihalta noin 16 000 dollarin edestä satasen seteleitä sekä kaksi käsiasetta.

Käsiaseista toinen kuului Carterille ja toisen epäillään olevan ryöstäjän. Carter kertoi, että varas vei mukanaan hänen kassinsa, jossa hän piti 100 000 käteistä.

Carter pelasi yli kaksi vuosikymmentä käsittäneen NBA-uran. Hän aloitti uransa 1998 ja päätti sen 2020.