MM-karsintojen alkulohkon kärkisijan viidellä voitolla kuudesta ottelusta vienyt Susijengi vie elokuisen MM-jatkokarsinta-avauksen Israelia vastaan Tampereelle. Torstaina 25.8. pelattavan ottelun tapahtumapyhättönä toimii uutuuttaan kiiltelevä Nokia Arena, jonne mahtuu peräti 13 000 koripallon ystävää.

– Nokia Arena sai ikimuistoisen kasteen keväällä jääkiekon MM-kisoissa. Kun meille tarjoutui mahdollisuus kastaa Areena myös koripallolle, tartuimme oikopäätä tilaisuuteen, Koripalloliiton toimitusjohtaja Ari Tammivaara kertoo Koripalloliiton tiedotteessa.

– Nokia Arena on Suomen suurin ja nykyaikaisin palloiluhalli, jossa on ensiluokkaiset puitteet niin pelaajille kuin yleisöllekin. Susijengi on jälleen EM-kisojen kynnyksellä erinomaisessa nosteessa ja on ilo päästä levittämään tätä nostetta pääkaupunkiseudulta tänä kesänä myös Jyväskylään ja Tampereelle.

Susijengin debyyttiottelu Nokia Arenalla järjestetään siis MM-jatkokarsintojen ensimmäisellä kierroksella torstaina 25.8., jolloin Susijengin vieraaksi saapuu D-karsintalohkon toiseksi sijoittunut Israel.

Susijengi päätti MM-karsintojen ensimmäisen vaiheen viiden ottelun voittoputkeen kaatamalla niin Kroatian kuin Sloveniankin kahdesti ja Ruotsin kerran. MM-jatkokarsinnoissa pelataan yhteensä kuusi ottelua elo-, marras- ja helmikuun ikkunoissa. Susijengiä vastaan jatkokarsintavaiheessa asettuvat Israel, Gordon Herbertin valmentama Saksa ja Jukka Toijalan valmentama Viro.

Lähde: Koripalloliiton tiedote