John Wall on kertonut hautoneensa itsetuhoisia ajatuksia koronapandemian aikana.

Wall koki elämässään kovia takaiskuja, kun hän ei pystynyt pelaamaan akillesjännevamman vuoksi ja hän menetti koronan aikana sekä äitinsä että isoäitinsä. Pankkitilillä olevat miljoonatkaan eivät suojele, kun mieli vetää matalaksi.

– Yhdessä vaiheessa mietin itsemurhaa. Akillesjänteeni oli juuri revennyt, äitini oli sairas ja menehtyi, isoäitini kuoli vuotta myöhemmin ja kaikki tämä keskellä koronaikaa. Olin äitini seurana kemoterapiassa ja hänen vierellään kolmatta päivää samoissa vaatteissa sohvalla hänen vierellään, kun hän veti viimeiset henkäykset, Wall kertoi vaikeista hetkistään.

Wallin äiti kuoli rintasyöpään 58-vuotiaana.

– Kaikki käymme läpi aikoja eikä kenelläkään ole helppoa, mutten usko monenkaan selviävän siitä mitä itse jouduin kokemaan.

– Löysin itselleni terapeutin. Monet ajattelevat, etteivät he tarvitse apua ja pystyvät selviämään itse, mutta täytyy olla rehellinen itselleen ja löytää se mikä on itsellesi parasta, Wall tähdensi.