Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden eteni Mestarien liigan ensimmäiseltä karsintakierrokselta jatkoon. Swans voitti virolaisen Pärnun niukasti 82-80 (38-40).

Tasainen ottelu päättyi dramaattisesti, kun Swans sai viimeisen hyökkäyksen 21 sekuntia ennen loppua. Takamies Benedikt Guttl kuitenkin menetti korin alla pallon, mutta se pomppi KTP:stä tutun Urald Kingin käsiin, joka nosti voittokorin vain 0,3 sekuntia ennen loppua. King (23/11) olikin KTP:n ykkösnimi.

Gmunden kohtaa seuraavalla karsintakierroksella tanskalaisen Bakken Bearsin perjantaina. Tuon ottelun voittaja etenee finaaliin, josta voittaja lopulta pääsee Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Lohkon kaavion toisessa ottelussa serbialainen FMP voitti espanjalaisen Breoganin 76-64 ja kohtaa tshekkiläisen Opavan. Tuon otteluparin voittaja etenee finaaliin.