Lassi Tuovin Strasbourg pääsi irti, kun Ranskan liiga käynnistyi viikonloppuna. Strasbourg taipui kauden avauksessaan niukasti Pau-Lacq-Orthezille 80-83 (41-44).

Strasbourg aloitti vahvasti vieden avausneljänneksen 27-14, mutta Pau pisti toisella vielä paremmaksi 30-14. Lopulta joukkueiden välinen kolmen pisteen ero tauolle lähtiessä säilyi loppuun saakka.

– Meillä oli ylä- ja alamäkiä ja harmittavasti mentiin liian alas lopussa. Emme olleet tarpeeksi kovia puolustuksessa. Paulla oli 40 levypalloa ja 20 syöttöä. Se osoittaa sen, että annoimme heidän pelata yhdessä ja siksi he voittivat. Toisella puoliajalla ongelma oli, ettemme kertaakaan päässeet takaisin johtoon. Olen pettynyt, mutta sanotaanko, että olen tottunut tähän. Häviän kauden ensimmäisen pelin joka kerta. Palaamme takaisin töihin nopeasti, sillä kohtaamme Dijonin tiistaina, Tuovi analysoi ottelua Strasbourgin sivuilla.
Ottelutilastot

Ranskan ProB:ssä kausi saatiin käyntiin Leaders Cupilla ja Ilari Seppälä oli vielä sivussa Saint-Chamondin kokoonpanosta, kun joukkue aloitti 81-69 (50-37)-voitolla Vichy-Clermontista.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut