NBA-yhteisö on kohissut viime päivinä Golden State Warriorsin ympärillä. Joukkueen harjoituksissa nähtiin hurja välikohtaus, kun aivan yhtäkkiä joukkueen huippupelaaja Draymond Green hyökkäsi joukkuekaverinsa Jordan Poolen kimppuun.

Green pyysi myöhemmin Poolelta anteeksi, ja seura sakotti Greeniä. Mahtaako se kuitenkaan riittää?

– Miten käy Draymond Greenin, miten tästä tullaan ulos? Aloitusviisikon all stars -pelaaja ja tärkeä ratas koneistossa. Latasi snägäriheijarilla Warriorsin nousevinta kykyä Jordan Poolea suoraan tauluun. Kohu ei ollut yhtä paha, kunnes video julkaistiin. Se oli erittäin vaarallisen näköinen lyönti. Nyt on Golden Statella iso mietinnän paikka, Unibetin Triplatupla-podcastissa puitiin.

– Jordan Poole siitä lyönnistä tipahti. Ihme kyllä oli heti harjoitusottelussa pelaamassa kentällä ja näytti siltä, ettei tapaus olisi mitenkään vaikuttanut. Sanoisin heti alkuun, että tämä on lähtölaskenta Draymond Greenille.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.