Miesten Korisliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua, joista kaikki päättyivät epätavallisen isolla erolla.

Kolmen voiton startin kauteensa ottanut BC Nokia joutui nöyrtymään kotikentällään tänään yllättävällä tavalla. Nokialaiset kärsivät 63–91-tappion Kouvoille, jonka alku runkosarjaan on tähän mennessä näyttänyt haastavammalta.

Kouvojen koritykit ottelussa olivat Quanterrius Jackson 20 pisteellä ja seitsemällä levypallolla sekä Joel Mäntynen 18 pisteellä, kuudella levypallolla ja kuudella koriin johtavalla syötöllä.

Nokian pistehai oli Jonathan Stove 22:lla.

Kauhajoella pelattiin niin ikään ottelu, jonka voittajaa ei tarvinnut kauaa arpoa. Ottelu Tapiolan Honkaa vastaan päättyi isäntien 97–62-voittoon.

Kauhajoen Henri Kantonen teki 16 pistettä ja syötti neljästi. Joukkuetoveri Severi Kaukiainen lisäsi pakkaan 14 pistettä ja vastaavat neljä syöttöä.

Hongan näkyvin onnistuja sen sijaan oli paluumuuttajatähti Carl Lindbom, jolle merkittiin 13 pistettä ja kahdeksan levypalloa.

Lahti Basketball isännöi Kataja Basketia ja nieli 78–96-tappion. Kataja hallitsi ottelua ensimmäiseltä neljännekseltä saakka päästämättä isäntiä alun jälkeen kertaakaan tasoihin.

Katajan sankarina esiintyi pelinjohtaja Tuomas Hirvonen, joka nakutti 18 pistettä ja jakoi hervottomat 11 syöttöä. Lahden puolella isoin pistesaalis, 26, merkittiin Michael Ertel II:lle.

Lähde: Koripalloliiton tiedote