Korihaihin täksi kaudeksi siirtyneelle Joni Herralalle tuli 300 runkosarjaottelua täyteen. Kataja Basketin takamies Tuomas Hirvonen puolestaan upotti Korisliiga-uransa 500:nnen onnistuneen kolmen pisteen heiton.

28-vuotias Joni Herrala aloitti pääsarjauransa ToPossa maaliskuussa 2010 ja menossa on nyt 12. pääsarjakausi. Pisteitä on syntynyt 1039 (ka. 3,5) ja yhden ottelun rekordi on 17 pointsia sekä 10 syöttöä. Liigaseuroja ovat olleet ToPon jälkeen Honka, BC Nokia, Kataja, KTP ja nyt Korihait. Nuorten maaotteluja Herrala pelasi aikanaan 69.

Kun Kataja Basket voitti Lahdessa lauantaina, niin voittajien paras pisteissä oli takamies Tuomas Hirvonen. Mutta merkittävämpää oli se, että mies heitti samalla Korisliigan runkosarjassa 500. kolmosensa pussiin. Kouvot-kasvatti Hirvonen on näin kautta aikain 35:s pelaaja, joka on rikkonut puolen tuhannen rajan. Hirvosen yhden ottelun ennätys Korisliigassa on seitsemän onnistunutta kolmosta. 26-vuotias Hirvonen on pelannut 331 runkosarjaottelua 9 pisteen ja 4 koriin johtaneen syötön keskiarvolla.

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut