NBA-kausi pyörähti käyntiin viime yönä kahden ottelun voimin. Voittoihin ylsivät Golden State ja Boston.

Golden State esitteli jälleen tavaramerkkiään, eli repäisi vastustajasta irti kolmannella neljänneksellä ja rallatteli voittoon Lakersista. Tauolle lähtiessä ero oli seitsemän pistettä, mutta kolmannella neljänneksellä se kasvoi parhaimmillaan 27 pisteeseen. Golden Staten voittolukemat olivat lopulta 123-109.

Stephen Currylla ei ollut paras päivänsä kolmen pisteen viivan takaa (4/13), mutta siitä huolimatta hän kasasi 33 pistettä. Lakers lepäsi LeBron Jamesin (31/14/8) ja Anthony Davisin (27/6) harteilla.

Viime kauden finalisti Boston Celtics aloitti kautensa niin ikään vahvasti kaatamalla Philadelphian. Jaylen Brown (35) ja Jayson Tatum (35/12) olivat Bostonin ykkösnimet James Hardenin (35/8/7) ja Joel Embiidin (26/15) pitäessä Philadelphian pelissä mukana.

NBA:n viime yön tulokset:
Boston-Philadelphia 126-117
Golden State-Lakers 123-109