Golden State jäi Phoenixin jalkoihin viime yön NBA-kierroksella. Luka Doncicin huippupeli ei riittänyt Dallasille.

Devin Bookerin (34/7/9) johdolla Phoenix näytti kotonaan kaapin paikan Golden Statelle ja otti ottelusta selvän voiton. Kuumaksi äityneessä ottelussa normaalisti viilipyttymäinen Klay Thompson sai suihkukomennuksen kahden teknisen virheen saattelemana. Phoenix sai puolustettua Stephen Curryn 21 pisteeseen.

Doncic taituroi 37 pistettä, 11 levypalloa ja seitsemän syöttöä, mutta siipirikkoinen New Orleans yllätti ottamalla kotonaan niukan voiton. Pelicansin kollektiivisuudesta kertoo se, että kentällä käyneestä yhdeksästä pelaajasta kahdeksan ylsi kaksinumeroisiin pisteisiin.

Ilman Paul Georgea ja Kawhi Leonardia pelannut Clippers hävisi Oklahoma Cityn vieraana ja Washington otti selvän voiton Detroitista.

NBA:n viime yön tulokset:
Washington-Detroit 120-99
New Orleans-Dallas 113-111
Oklahoma City-Clippers 108-94
Phoenix-Golden State 134-105