Viikolla pelattiin taas europelejä ja Elias Valtosen Manresa jatkaa puhtaalla pelillä Mestarien liigassa. Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiovan tappiotili on koskematon FIBA Europe Cupissa kuten myös on Karhun, ja Edon Maxhunin Merlins otti tärkeän avausvoiton.

Mestarien liigassa nähtiin suomalaisten kohtaaminen, kun Alexander Madsenin edustama AEK isännöi Tuomas Iisalon valmentamaa Bonnia. AEK johti ottelua toisella neljänneksellä parhaimmillaan 17 pisteellä, mutta Bonn tuli kopista terävänä vieden kolmannen neljänneksen 29-10 ja otti yliotteen ottelusta. Lopulta Bonn pääsi juhlimaan 73-66 (23-36)-voittoa. Madsen ajautui nopeasti virhevaikeuksiin, mutta ehti kerätä kolme pistettä ja kaksi levypalloa. Bonn johtaa lohkoa yhdessä Karsiyakan kanssa, kun molemmilla on kaksi voittoa ja yksi tappio. AEK:n saldo on voitto ja kaksi tappiota.
Ottelutilastot

Elias Valtosen Manresa otti tiukan otteen jatkopaikasta nappaamalla lohkovaiheen kolmannen voittonsa, kun Benfica kaatui vieraskentällä 97-78 (58-49). Valtonen jäi vajaassa seitsemässä minuutissa ilman tehomerkintöjä.
Ottelutilastot

Lassi Tuovin luotsaama Strasbourg koki niukan 78-80 (36-48)-tappion Murcian vieraana. Tappio oli Strasbourgille ensimmäinen.
Ottelutilastot

FIBA Europe Cupissa Shawn Hopkinsin ja Topias Palmin Craiova jatkaa puhtaalla pelillä voitettuaan Norrköping Dolphinsin selvästi 77-63 (37-32). Ottelussa 32 minuuttia raatanut Hopkins kasasi 11 pistettä, kolme levypalloa, syötön ja kaksi riistoa. Palmille merkittiin kuusi pistettä, kaksi levypalloa, kaksi syöttöä, riisto ja torjunta.
Ottelutilastot

Edon Maxhuni oli joukkueensa parhaimmistoa, kun Merlins Crailsheim otti avausvoittonsa voitettuaan Voluntarin 76-61 (46-25). Maxhuni taituroi 12 pistettä, kaksi levypalloa, kolme syöttöä ja riiston.
Ottelutilastot

Anton Mirolybovin ja Aleksi Koskisen valmentama Swans Gmunden taipui vieraskentällä Gaziantepille 71-84 (31-50). Swans on hävinnyt kaikki kolme peliään.
Ottelutilastot

Kauhajoki nappasi jo kolmannen voittonsa yhtä monessa ottelussa, kun se kukisti portugalilaisen Sporting CP:n FIBA Europe Cupissa lukemin 104–85 (52–40). Kentän kunkkuna hääri 23 pistettä upottanut Severi Kaukiainen.

Kauhajoki on puhtaalla pelillä oman lohkonsa piikkipaikalla, kun puolet alkulohkosta on pelattu. Urakka jatkuu ensi keskiviikkona, kun se matkaa Egis Körmendin vieraaksi Unkariin.
Ottelutilastot

Japanin B1-liigassa Alex Murphyn Hokkaido otti 93-80 (43-46)-voiton Ibaraki Robotsista. Murphy oli joukkueensa ykköshahmo tilastoidessaan 14 pisteen ja 14 levypallon tupla-tuplan. Hän kaunisteli tilastoja vielä kuudella syötöllä ja kahdella riistolla.
Ottelutilastot

Erik Murphy pääsi myös juhlimaan voittoa B2-liigassa Fukushima Firebondsin voittaessa Yamagata Wyvansin vieraskentällä selvästi 92-56 (52-23). Murphy oli jälleen joukkueensa kantavia voimia 14 pisteen, seitsemän levypallon, kahden syötön ja torjunnan tilastoilla. 
Ottelutilastot