NBA-kausi on käynnistynyt, mutta jo nyt ilmassa leijuu merkittävä pelaajasiirto.

Golden State Warriorsin Draymond Green hyökkäsi kauden alla harjoituksissa joukkuekaverinsa Jordan Poolen kimppuun. Unibetin Triplatupla-podcastissa arvioidaan, ettei tapahtunutta ole unohdettu joukkueen sisällä.

– Ennen kauden alkua Draymond Green veti katutappelijaheijarilla Poolelta tajun kankaalle. Onneksi ei käynyt mitään enempää. Uskon, että homma pysyy kasassa niin kauan kuin kulkee hyvin. Mutta kun tulee ensimmäiset vaikeudet, nähdään, miten tämä asia on käsitelty ja onko jäänyt jotain kaunaa. Varmasti on jäänyt kaunaa, tuollainen asia on todella vaikeaa unohtaa, podcastissa sanotaan.

Green ei podcastin mukaan ole myöskään onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla pelillisesti silloin kun miestä on tarvittu.

– Tiedetään, miten vaikeaa Greenillä on aiemmin ollut kun Stephen Curry ja muut ovat olleet sivussa ja Greenin on pitänyt olla kurko kentällä. Se meni päin persettä eikä Greenistä ollut siihen. Koko ajan aistin, että aika lähellä liipaisinta on Greenin treidi.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.