Luka Doncic oli viime yönä täysin pitelemätön, kun hän siivitti Dallasin voittoon Brooklynistä. Stephen Curry oli sen sijaan iskussa Golden Staten paidassa.

Doncic teki hurjan 41 pisteen, 11 levypallon ja 14 syötön tripla-tuplan Dallasiin voittaessa jatkoajalla Brooklynin. Doncic jätti varjoonsa Brooklynin tähtikaksikon Kyrie Irvingin (39/7) ja Kevin Durantin (37). Samalla Doncicista tuli vasta kymmenes pelaaja NBA-historiassa, joka on tilastoinut vähintään kolme vähintään 40 pisteen tripla-tuplan peliä urallaan. Michael Jordan ja Larry Bird ylsivät niin ikään kolmen 40 pisteen tripla-tupliin uransa aikana.

Tilaston ykköspaikkaa pitää hallussaan Oscar Robertson, kun hän kasasi niitä peräti 22. Nykypelaajista James Harden on tehnyt tempun 15 kertaa, Russell Westbrook 12 ja LeBron James kuusi kertaa.

Stephen Curry (33/7/9) kannatteli Golden Statea joukkueen kukistaessa Miamin. Desmond Bane (31) nousi Memphisin ykkösnimeksi joukkueen voittaessa Sacramenton. Yön neljännessä ottelussa Oklahoma City voitti Clippersin.

NBA:n viime yön tulokset:
Brooklyn-Dallas 125-129
Oklahoma City-Clippers 118-110
Golden State-Miami 123-110
Sacramento-Memphis 110-125