Miesten Korisliigan perjantai-illassa voittoja napsivat Tapiolan Honka, BC Nokia, Kouvot ja KTP-Basket.

Tapiolan Honka saalisti miesten Korisliigassa vihdoin toisen voittonsa. Espoolaiset kaatoivat kotonaan Salon Vilppaan 78–68.

Paikallissankari Carl Lindbom oli hyvässä vedossa merkkauttaessaan tuplatuplan 11 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Joukkuetoveri Adrien Lawson Jr:lle merkittiin 15 pistettä, viisi levypalloa, kaksi riistoa ja neljä koriin johtavaa syöttöä, joskin myös viisi menetystä.

Vilppaan tilastohirmuna nähtiin Keyshawn Feazell, joka tilastoi 19 pistettä, kahdeksan levypalloa ja kaksi torjuntaa. Pelinjohto puolestaan tuli suurimmaksi osaksi Perttu Blomgrenilta, joka upotti viisi pistettä ja jakoi ohessa kymmenen syöttöä sekä riisti ja torjui kahdesti.

BC Nokialla oli nousujohteinen ilta, kun takaa-ajoasemassa suurimman osan ottelusta viettäneet näädät nousivat viime hetkillä Korihaiden ohi voittamaan pelin. Uudessakaupungissa pelattu ottelu päättyi isäntien niukkaan 83–85-tappioon.

Nokian pistetykki oli Alan Herndon 18 pisteellä ja yhdeksällä levypallolla. Korihaiden korihai sen sijaan oli Trey Niemi, joka tilastoi 17 pistettä ja neljä syöttöä.

Tuplapisteet Kymenlaaksoon

Kouvojen Deshon Taylor ei säästellyt ruutia alkuunkaan, kun kouvolalaisisännät rymistelivät Kobrat kumoon luvuin 104–90. Taylorille merkittiin ottelusta huimat 38 pistettä, viisi syöttöä ja kaksi riistoa.

Tappion kärsineiden Kobrien puolella kovinta tilastoa merkkautti Denzel Livingston, jolle kirjattiin 23 pistettä, seitsemän levypalloa ja neljä riistoa.

Neljännellä voitollaan Kouvot otti askeleen lähemmäs sarjataulukon toista sijaa pitävää Kobria, jolle voittoja on aiemmin kertynyt viisi.

Kymenlaaksoon meni illan aikana toinenkin kotivoitto, kun Korisliigan sarjakärki KTP-Basket taputteli oman pelinsä Tampereen Pyrintöä vastaan 95–80.

Ottelun ehdoton pistesankari oli KTP:n Vili Nyman, joka tykitti taululle 26 pistettä ja haki neljä levypalloa. Joukkuetoveri Mubashar Ali teki penkiltä 11 pistettä ja otti kuusi levypalloa.

Pyrinnön pistenikkari oli Ike Smith 25:llä.

Lähde: Koripalloliiton tiedote