Awak Kuier oli Reyer Venezian tähti joukkueen jatkaessa puhtaalla pelillä EuroCupissa. Lotta-Maj Lahtisen sopimus belgialaisen Kangoeroes Mechelenin kanssa on purettu loukkaantumisen takia.

Kuierin 17 pistettä, kuusi levypalloa, kolme syöttöä, riisto ja torjunta siivittivät Reyer Venezian selvään 76-59 (34-25)-vierasvoittoon espanjalaisen Gernika Bizkaian vieraana. Venezia on voittanut molemmat pelinsä.
Ottelutilastot

Sofia Pelanderin KP Brno joutui tunnustamaan ranskalaisen Angersin paremmakseen, kun Angers voitti kotonaan 89-64 (45-39). Pelander nosti kaksi pistettä. Brnolla on nyt voitto ja tappio.
Ottelutilastot

Espanjan LF Challengessa Marianne Kalinin Ferrol tappioitta voitettuaan Cordoban selvästi 85-43 (45-25). Kalin kunnostautui erityisesti korin alla kaappaamalla kuusi levypalloa ja lisäksi hänelle tilastoitiin neljä pistettä, ja syöttö.
Ottelutilastot

Kesällä belgialaisen Euroliiga-joukkue Kangoeroes Mechelenin kanssa sopimuksen tehnyt Lotta-Maj Lahtinen ei jatka joukkueessa. Lahtinen on ollut alkukauden loukkaantuneena ja osapuolet ovat purkaneet sopimuksen.

Lähde: Koripalloliiton tiedote