Miesten Korisliigassa pelattiin perjantai-iltana kaksi ottelua, joista voittajiksi selvisivät Helsinki Seagulls ja Kobrat.

Helsinki Seagullsilla oli huima koti-ilta, kun lokit kaatoivat Töölön kisahallissa haastajansa KTP-Basketin 106–75.

Kotijoukkue laittoi niin lujaa tuulemaan, että se keräsi jo ensimmäisellä jaksolla peräti 42 pistettä, eikä Kotka käynyt aloituksen jälkeen tasoissa kertaakaan. Puoliaikatauolle mentäessä tilanne oli 73–37.

Seagullsin tehokkaimmat pelaajat ottelussa olivat Zena Edosomwan 20 pisteellä, 11 levypallolla ja kolmella torjunnalla sekä Lassi Nikkarinen 19 pisteellä ja yhdeksällä koriin johtavalla syötöllä.

KTP:n pistehai pelissä oli Roydell Brown, joka tilastoi 17 pistettä, kuusi levypalloa ja kaksi torjuntaa.

Yhtä eriparista menoa ei nähty Lapualla, vaan illan isäntä sai varmistettua voittonsa vasta viimeisellä neljänneksellä. Kobrat kaatoi Korihait lopulta luvuin 86–80. Kobrat johtaa näin ollen yhä Korisliigan sarjataulukkoa.

Selkeästi eniten pisteitä voittajajoukkueen riveissä pussitti Denzel Livingston, jolle niitä merkittiin 26. Lisäksi Livingston keräsi kuusi levypalloa ja riisti kolmesti.

Korihaiden puolella sen sijaan korkein pistemäärä – vastaavat 26 – nähtiin kotimaiselta pelaajalta, kun Trey Niemi osui heittojaan hyvällä prosentilla ja ohessa syötti merkinnän arvoisesti viisi kertaa. Puolustuspäässä Niemi myöskin riisti pallon kolmesti.